NEXT TRAVEL

Contactgegevens NEXT TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEXT TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEXT TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 51; 1050; BRUXELLES-IXELLES, België

Telefoon (phone): 25382100 (+32-25382100) 25382100 (+32-25382100)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEXT TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEXT TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEXT TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEXT TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEXT TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEXT TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEXT TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEXT TRAVEL
Products information NEXT TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours de Golf, S茅jours Touristiques, Voyages d'Affaires, Location de voiture incluse, Lunes de Miel, Safaris, Croisi猫res, Vols Uniquement, R茅servations D'H?tels, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe de l'Est, Europe du Sud, Asie, Moyen-Orient, Am茅rique du Sud, Europe du Nord, Afrique, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEXT TRAVEL
(Get full report from official database of BE for NEXT TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEXT TRAVEL
Addition kinds of activities for NEXT TRAVEL

735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij NEXT TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEXT TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEXT TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEXT TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van NEXT TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of NEXT TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEXT TRAVEL. Laat een reactie achter voor NEXT TRAVEL. NEXT TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEXT TRAVEL. Leave a respond for NEXT TRAVEL. NEXT TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEXT TRAVEL op de google maps. Adres en contacten NEXT TRAVEL
Location of NEXT TRAVEL on the google maps. Address and contacts of NEXT TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come NEXT TRAVEL NEXT TRAVEL: DEXIA | EUROP IMMO | KOEN BLOMME | PHARMACIE TROISFONTAINES | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as NEXT TRAVEL: DEXIA | EUROP IMMO | KOEN BLOMME | PHARMACIE TROISFONTAINES | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

NEXT TRAVEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEXT TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf NEXT TRAVEL bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 51; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours de Golf, S茅jours Touristiques, Voyages d'Affaires, Location de voiture incluse, Lunes de Miel, Safaris, Croisi猫res, Vols Uniquement, R茅servations D'H?tels, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe de l'Est, Europe du Sud, Asie, Moyen-Orient, Am茅rique du Sud, Europe du Nord, Afrique, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada..
De hoofdactiviteit van NEXT TRAVEL is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEXT TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEXT TRAVEL, openstaande posities, locatie van NEXT TRAVEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEXT TRAVEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEXT TRAVEL, company assigned to the tax number BE09951660156. The company NEXT TRAVEL is located at the address: AVENUE LOUISE 51; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours de Golf, S茅jours Touristiques, Voyages d'Affaires, Location de voiture incluse, Lunes de Miel, Safaris, Croisi猫res, Vols Uniquement, R茅servations D'H?tels, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe de l'Est, Europe du Sud, Asie, Moyen-Orient, Am茅rique du Sud, Europe du Nord, Afrique, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada..
The main activity of NEXT TRAVEL is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEXT TRAVEL is not available. You also can look at reviews of NEXT TRAVEL, open positions, location of NEXT TRAVEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEXT TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEXT TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEXT TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEXT TRAVEL, employees, financial statistics.