Berth Gebroeders BVBA

Contactgegevens Berth Gebroeders BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berth Gebroeders BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berth Gebroeders BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweede Aardstraat 14A 8531 Bavikhove (Harelbeke), België

Telefoon (phone): +32 (2) 235-41-86 +32 (2) 235-41-86

Fax (fax): +32 (81) 945-15-33 +32 (81) 945-15-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berth Gebroeders BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berth Gebroeders BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berth Gebroeders BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berth Gebroeders BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berth Gebroeders BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berth Gebroeders BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berth Gebroeders BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berth Gebroeders BVBA
Products information Berth Gebroeders BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06577758789
Ondernemingsnummer: 2030242919
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Berth Gebroeders BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berth Gebroeders BVBA
(Get full report from official database of BE for Berth Gebroeders BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berth Gebroeders BVBA
Addition kinds of activities for Berth Gebroeders BVBA

364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
28191010. Peroxiden, waterstofperoxide | Peroxides, hydrogen peroxide
50649905. boeien | Irons
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij Berth Gebroeders BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berth Gebroeders BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berth Gebroeders BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berth Gebroeders BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van Berth Gebroeders BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Berth Gebroeders BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berth Gebroeders BVBA. Laat een reactie achter voor Berth Gebroeders BVBA. Berth Gebroeders BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berth Gebroeders BVBA. Leave a respond for Berth Gebroeders BVBA. Berth Gebroeders BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berth Gebroeders BVBA op de google maps. Adres en contacten Berth Gebroeders BVBA
Location of Berth Gebroeders BVBA on the google maps. Address and contacts of Berth Gebroeders BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Berth Gebroeders BVBA Berth Gebroeders BVBA: C.C.A.T. | FRANCIS FOURGON | DE GROOTE GEBROEDERS BVBA | Staessens M-M | Pioneer Electronic N.V.

Other related companies as Berth Gebroeders BVBA: C.C.A.T. | FRANCIS FOURGON | DE GROOTE GEBROEDERS BVBA | Staessens M-M | Pioneer Electronic N.V.

Berth Gebroeders BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berth Gebroeders BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06577758789. Het bedrijf Berth Gebroeders BVBA bevindt zich op het adres: Tweede Aardstraat 14A 8531 Bavikhove (Harelbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Berth Gebroeders BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berth Gebroeders BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berth Gebroeders BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berth Gebroeders BVBA, openstaande posities, locatie van Berth Gebroeders BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Berth Gebroeders BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berth Gebroeders BVBA, company assigned to the tax number BE06577758789. The company Berth Gebroeders BVBA is located at the address: Tweede Aardstraat 14A 8531 Bavikhove (Harelbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Berth Gebroeders BVBA were not found.
The main activity of Berth Gebroeders BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Berth Gebroeders BVBA is not available. You also can look at reviews of Berth Gebroeders BVBA, open positions, location of Berth Gebroeders BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berth Gebroeders BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berth Gebroeders BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berth Gebroeders BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berth Gebroeders BVBA, employees, financial statistics.