HILIGSMANN ANDRE ET LEON

Contactgegevens HILIGSMANN ANDRE ET LEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILIGSMANN ANDRE ET LEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILIGSMANN ANDRE ET LEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERREUX 36; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87446519 (+32-87446519) 87446519 (+32-87446519)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILIGSMANN ANDRE ET LEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILIGSMANN ANDRE ET LEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILIGSMANN ANDRE ET LEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILIGSMANN ANDRE ET LEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILIGSMANN ANDRE ET LEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILIGSMANN ANDRE ET LEON
Products information HILIGSMANN ANDRE ET LEON

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILIGSMANN ANDRE ET LEON
(Get full report from official database of BE for HILIGSMANN ANDRE ET LEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILIGSMANN ANDRE ET LEON
Addition kinds of activities for HILIGSMANN ANDRE ET LEON

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
59329904. Pandjeshuis | Pawnshop
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair

Werken bij HILIGSMANN ANDRE ET LEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILIGSMANN ANDRE ET LEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van HILIGSMANN ANDRE ET LEON in sociale netwerken
Look for responds of HILIGSMANN ANDRE ET LEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Laat een reactie achter voor HILIGSMANN ANDRE ET LEON. HILIGSMANN ANDRE ET LEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILIGSMANN ANDRE ET LEON. Leave a respond for HILIGSMANN ANDRE ET LEON. HILIGSMANN ANDRE ET LEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILIGSMANN ANDRE ET LEON op de google maps. Adres en contacten HILIGSMANN ANDRE ET LEON
Location of HILIGSMANN ANDRE ET LEON on the google maps. Address and contacts of HILIGSMANN ANDRE ET LEON

Andere gerelateerde bedrijven als come HILIGSMANN ANDRE ET LEON HILIGSMANN ANDRE ET LEON: GEERT AEGTEN | Zwinnen Anne | EFT BVBA | Crabeels Fanny | STAHL, ALBERT

Other related companies as HILIGSMANN ANDRE ET LEON: GEERT AEGTEN | Zwinnen Anne | EFT BVBA | Crabeels Fanny | STAHL, ALBERT

HILIGSMANN ANDRE ET LEON is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILIGSMANN ANDRE ET LEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf HILIGSMANN ANDRE ET LEON bevindt zich op het adres: PIERREUX 36; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van HILIGSMANN ANDRE ET LEON is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILIGSMANN ANDRE ET LEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILIGSMANN ANDRE ET LEON, openstaande posities, locatie van HILIGSMANN ANDRE ET LEON op de kaart.

HILIGSMANN ANDRE ET LEON is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILIGSMANN ANDRE ET LEON, company assigned to the tax number BE05753509521. The company HILIGSMANN ANDRE ET LEON is located at the address: PIERREUX 36; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of HILIGSMANN ANDRE ET LEON is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HILIGSMANN ANDRE ET LEON is not available. You also can look at reviews of HILIGSMANN ANDRE ET LEON, open positions, location of HILIGSMANN ANDRE ET LEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILIGSMANN ANDRE ET LEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILIGSMANN ANDRE ET LEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILIGSMANN ANDRE ET LEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILIGSMANN ANDRE ET LEON, employees, financial statistics.