HEBU

Contactgegevens HEBU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEBU: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEBU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERDIJK 53; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11793217 (+32-11793217) 11793217 (+32-11793217)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEBU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEBU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEBU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEBU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEBU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEBU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEBU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEBU
Products information HEBU

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEBU
(Get full report from official database of BE for HEBU)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEBU
Addition kinds of activities for HEBU

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
28190700. carbiden | Carbides
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies

Werken bij HEBU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEBU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEBU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEBU. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van HEBU in sociale netwerken
Look for responds of HEBU in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEBU. Laat een reactie achter voor HEBU. HEBU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEBU. Leave a respond for HEBU. HEBU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEBU op de google maps. Adres en contacten HEBU
Location of HEBU on the google maps. Address and contacts of HEBU

Andere gerelateerde bedrijven als come HEBU HEBU: OPENBARE BIBLIOTHEEK | CATTOOR | GEMEENTEBESTUUR | C. CORBISIER | MARC FRAUSSEN

Other related companies as HEBU: OPENBARE BIBLIOTHEEK | CATTOOR | GEMEENTEBESTUUR | C. CORBISIER | MARC FRAUSSEN

HEBU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEBU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf HEBU bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERDIJK 53; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van HEBU is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEBU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEBU, openstaande posities, locatie van HEBU op de kaart.

HEBU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEBU, company assigned to the tax number BE05776580810. The company HEBU is located at the address: MAASTRICHTERDIJK 53; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of HEBU is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HEBU is not available. You also can look at reviews of HEBU, open positions, location of HEBU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEBU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEBU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEBU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEBU, employees, financial statistics.