GEERT VERHENNE

Contactgegevens GEERT VERHENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VERHENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VERHENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERVIJVER 19; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50216508 (+32-50216508) 50216508 (+32-50216508)

Fax (fax): +32 (84) 398-87-17 +32 (84) 398-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VERHENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VERHENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VERHENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VERHENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VERHENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VERHENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VERHENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VERHENNE
Products information GEERT VERHENNE

BTW identificatienummer (tax): BE05376403808
Ondernemingsnummer: 3177764892
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VERHENNE
(Get full report from official database of BE for GEERT VERHENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VERHENNE
Addition kinds of activities for GEERT VERHENNE

283602. extracten | Extracts
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
20529918. zwieback | Zwieback
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
35590700. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
38290204. Ceilometers | Ceilometers
39990509. Tabakspijpen, leidingen en stukken | Tobacco pipes, pipestems, and bits

Werken bij GEERT VERHENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VERHENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VERHENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VERHENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van GEERT VERHENNE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VERHENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VERHENNE. Laat een reactie achter voor GEERT VERHENNE. GEERT VERHENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VERHENNE. Leave a respond for GEERT VERHENNE. GEERT VERHENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VERHENNE op de google maps. Adres en contacten GEERT VERHENNE
Location of GEERT VERHENNE on the google maps. Address and contacts of GEERT VERHENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VERHENNE GEERT VERHENNE: SEIGNEURIE LE VAL D?AMBROISE | BEGRAF. VAN DEN BROECK | FR?D?RIC MATHIEU | DEFORCE MEDISCH MATERIAAL | BUILDINGS & DATA S.A.

Other related companies as GEERT VERHENNE: SEIGNEURIE LE VAL D?AMBROISE | BEGRAF. VAN DEN BROECK | FR?D?RIC MATHIEU | DEFORCE MEDISCH MATERIAAL | BUILDINGS & DATA S.A.

GEERT VERHENNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VERHENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376403808. Het bedrijf GEERT VERHENNE bevindt zich op het adres: GAVERVIJVER 19; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van GEERT VERHENNE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VERHENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VERHENNE, openstaande posities, locatie van GEERT VERHENNE op de kaart.

GEERT VERHENNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VERHENNE, company assigned to the tax number BE05376403808. The company GEERT VERHENNE is located at the address: GAVERVIJVER 19; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of GEERT VERHENNE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VERHENNE is not available. You also can look at reviews of GEERT VERHENNE, open positions, location of GEERT VERHENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VERHENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VERHENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VERHENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VERHENNE, employees, financial statistics.