Zaccagnini & Jacques SPRL

Contactgegevens Zaccagnini & Jacques SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zaccagnini & Jacques SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zaccagnini & Jacques SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Rochers 4 6780 Hondelange (Messancy), België

Telefoon (phone): +32 (9) 254-17-55 +32 (9) 254-17-55

Fax (fax): +32 (53) 173-10-66 +32 (53) 173-10-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zaccagnini & Jacques SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zaccagnini & Jacques SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zaccagnini & Jacques SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zaccagnini & Jacques SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zaccagnini & Jacques SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zaccagnini & Jacques SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zaccagnini & Jacques SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zaccagnini & Jacques SPRL
Products information Zaccagnini & Jacques SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07113891601
Ondernemingsnummer: 8929656982
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Zaccagnini & Jacques SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zaccagnini & Jacques SPRL
(Get full report from official database of BE for Zaccagnini & Jacques SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zaccagnini & Jacques SPRL
Addition kinds of activities for Zaccagnini & Jacques SPRL

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
34630000. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
51220000. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij Zaccagnini & Jacques SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zaccagnini & Jacques SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zaccagnini & Jacques SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zaccagnini & Jacques SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van Zaccagnini & Jacques SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Zaccagnini & Jacques SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zaccagnini & Jacques SPRL. Laat een reactie achter voor Zaccagnini & Jacques SPRL. Zaccagnini & Jacques SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zaccagnini & Jacques SPRL. Leave a respond for Zaccagnini & Jacques SPRL. Zaccagnini & Jacques SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zaccagnini & Jacques SPRL op de google maps. Adres en contacten Zaccagnini & Jacques SPRL
Location of Zaccagnini & Jacques SPRL on the google maps. Address and contacts of Zaccagnini & Jacques SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Zaccagnini & Jacques SPRL Zaccagnini & Jacques SPRL: Douaoui A | Florizoone L | CENTRE LIEGEOIS DE PROMOTION DE LA SANTE | BUMA ALG. BOUWOND. | BARRISOL

Other related companies as Zaccagnini & Jacques SPRL: Douaoui A | Florizoone L | CENTRE LIEGEOIS DE PROMOTION DE LA SANTE | BUMA ALG. BOUWOND. | BARRISOL

Zaccagnini & Jacques SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zaccagnini & Jacques SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07113891601. Het bedrijf Zaccagnini & Jacques SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Rochers 4 6780 Hondelange (Messancy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Zaccagnini & Jacques SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zaccagnini & Jacques SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zaccagnini & Jacques SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zaccagnini & Jacques SPRL, openstaande posities, locatie van Zaccagnini & Jacques SPRL op de kaart.

Zaccagnini & Jacques SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zaccagnini & Jacques SPRL, company assigned to the tax number BE07113891601. The company Zaccagnini & Jacques SPRL is located at the address: Rue des Rochers 4 6780 Hondelange (Messancy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Zaccagnini & Jacques SPRL were not found.
The main activity of Zaccagnini & Jacques SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Zaccagnini & Jacques SPRL is not available. You also can look at reviews of Zaccagnini & Jacques SPRL, open positions, location of Zaccagnini & Jacques SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zaccagnini & Jacques SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zaccagnini & Jacques SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zaccagnini & Jacques SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zaccagnini & Jacques SPRL, employees, financial statistics.