DINO CORAZZINI

Contactgegevens DINO CORAZZINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DINO CORAZZINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DINO CORAZZINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND?RUE 40; 1457; WALHAIN, België

Telefoon (phone): 10651115 (+32-10651115) 10651115 (+32-10651115)

Fax (fax): +32 (68) 135-63-96 +32 (68) 135-63-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DINO CORAZZINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DINO CORAZZINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DINO CORAZZINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DINO CORAZZINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DINO CORAZZINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DINO CORAZZINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DINO CORAZZINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DINO CORAZZINI
Products information DINO CORAZZINI

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DINO CORAZZINI
(Get full report from official database of BE for DINO CORAZZINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DINO CORAZZINI
Addition kinds of activities for DINO CORAZZINI

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
28190700. carbiden | Carbides

Werken bij DINO CORAZZINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DINO CORAZZINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DINO CORAZZINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DINO CORAZZINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van DINO CORAZZINI in sociale netwerken
Look for responds of DINO CORAZZINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DINO CORAZZINI. Laat een reactie achter voor DINO CORAZZINI. DINO CORAZZINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DINO CORAZZINI. Leave a respond for DINO CORAZZINI. DINO CORAZZINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DINO CORAZZINI op de google maps. Adres en contacten DINO CORAZZINI
Location of DINO CORAZZINI on the google maps. Address and contacts of DINO CORAZZINI

Andere gerelateerde bedrijven als come DINO CORAZZINI DINO CORAZZINI: Gielis R | Verdru G | M. MOUSSEBOIS | Selis D | Flamme C

Other related companies as DINO CORAZZINI: Gielis R | Verdru G | M. MOUSSEBOIS | Selis D | Flamme C

DINO CORAZZINI is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DINO CORAZZINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf DINO CORAZZINI bevindt zich op het adres: GRAND?RUE 40; 1457; WALHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van DINO CORAZZINI is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DINO CORAZZINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DINO CORAZZINI, openstaande posities, locatie van DINO CORAZZINI op de kaart.

DINO CORAZZINI is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DINO CORAZZINI, company assigned to the tax number BE05608489990. The company DINO CORAZZINI is located at the address: GRAND?RUE 40; 1457; WALHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of DINO CORAZZINI is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DINO CORAZZINI is not available. You also can look at reviews of DINO CORAZZINI, open positions, location of DINO CORAZZINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DINO CORAZZINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DINO CORAZZINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DINO CORAZZINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DINO CORAZZINI, employees, financial statistics.