DEURDECOR

Contactgegevens DEURDECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEURDECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEURDECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 88; 9970; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93738036 (+32-93738036) 93738036 (+32-93738036)

Fax (fax): +32 (67) 196-26-82 +32 (67) 196-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEURDECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEURDECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEURDECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEURDECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEURDECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEURDECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEURDECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEURDECOR
Products information DEURDECOR

BTW identificatienummer (tax): BE09160095214
Ondernemingsnummer: 6205596923
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEURDECOR
(Get full report from official database of BE for DEURDECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEURDECOR
Addition kinds of activities for DEURDECOR

306916. Rubberband | Rubber tape
653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
20969902. Uien frietjes | Onion fries
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop

Werken bij DEURDECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEURDECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEURDECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEURDECOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van DEURDECOR in sociale netwerken
Look for responds of DEURDECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEURDECOR. Laat een reactie achter voor DEURDECOR. DEURDECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEURDECOR. Leave a respond for DEURDECOR. DEURDECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEURDECOR op de google maps. Adres en contacten DEURDECOR
Location of DEURDECOR on the google maps. Address and contacts of DEURDECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEURDECOR DEURDECOR: Reynders Verzekeringen CVBA | MISS & MISTER | SOMATI | CLAIRE JOOS | FANFARE VREUGD EN VREDE

Other related companies as DEURDECOR: Reynders Verzekeringen CVBA | MISS & MISTER | SOMATI | CLAIRE JOOS | FANFARE VREUGD EN VREDE

DEURDECOR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEURDECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160095214. Het bedrijf DEURDECOR bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 88; 9970; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van DEURDECOR is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEURDECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEURDECOR, openstaande posities, locatie van DEURDECOR op de kaart.

DEURDECOR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEURDECOR, company assigned to the tax number BE09160095214. The company DEURDECOR is located at the address: MOLENSTRAAT 88; 9970; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of DEURDECOR is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEURDECOR is not available. You also can look at reviews of DEURDECOR, open positions, location of DEURDECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEURDECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEURDECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEURDECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEURDECOR, employees, financial statistics.