PRECISION METALS

Contactgegevens PRECISION METALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISION METALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISION METALS

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-44-89-89 32-15-44-89-89

Fax (fax): 32-15-44-89-90 32-15-44-89-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISION METALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISION METALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISION METALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISION METALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISION METALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISION METALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISION METALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISION METALS
Products information PRECISION METALS

BTW identificatienummer (tax): BE02807800292
Ondernemingsnummer: 7561309814
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PRECISION METALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sheets and bands - non-ferrous metal

Profiel (profile): Strip & wire,annealed,hard,semihard, Copper- Brass- Titanium- Cobalt- Nickel alloys Beryllium copper Alloy 200,-400,-600,-625,-718,X-750, C-276/NiFe/Berilium koper CuBe2

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISION METALS
(Get full report from official database of BE for PRECISION METALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISION METALS
Addition kinds of activities for PRECISION METALS

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal

Werken bij PRECISION METALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISION METALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISION METALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISION METALS. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

 • Lader/Losser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO DELDO

  Type: Studentenjob

  Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

 • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

 • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

 • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Vaste Job

  Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

 • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van PRECISION METALS in sociale netwerken
Look for responds of PRECISION METALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISION METALS. Laat een reactie achter voor PRECISION METALS. PRECISION METALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISION METALS. Leave a respond for PRECISION METALS. PRECISION METALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISION METALS op de google maps. Adres en contacten PRECISION METALS
Location of PRECISION METALS on the google maps. Address and contacts of PRECISION METALS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISION METALS PRECISION METALS: BACOB | FLFRANKY NV | VEILING SYLVIE'S | Bollen NV | GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

Other related companies as PRECISION METALS: BACOB | FLFRANKY NV | VEILING SYLVIE'S | Bollen NV | GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

PRECISION METALS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISION METALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807800292. Het bedrijf PRECISION METALS bevindt zich op het adres: 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Strip & wire,annealed,hard,semihard, Copper- Brass- Titanium- Cobalt- Nickel alloys Beryllium copper Alloy 200,-400,-600,-625,-718,X-750, C-276/NiFe/Berilium koper CuBe2. Branchecategorie is Sheets and bands - non-ferrous metal. Producten gemaakt in PRECISION METALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRECISION METALS is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISION METALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISION METALS, openstaande posities, locatie van PRECISION METALS op de kaart.

PRECISION METALS is a company, that was registered 2006 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is PRECISION METALS, company assigned to the tax number BE02807800292. The company PRECISION METALS is located at the address: 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Strip & wire,annealed,hard,semihard, Copper- Brass- Titanium- Cobalt- Nickel alloys Beryllium copper Alloy 200,-400,-600,-625,-718,X-750, C-276/NiFe/Berilium koper CuBe2. Industry category is Sheets and bands - non-ferrous metal. Products created in PRECISION METALS were not found.
The main activity of PRECISION METALS is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISION METALS is not available. You also can look at reviews of PRECISION METALS, open positions, location of PRECISION METALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISION METALS, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISION METALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISION METALS, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISION METALS, employees, financial statistics.