GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.
Private companiesApparel and Accessory Stores • GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

Contactgegevens GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE BUSCHBERG 47; 4701; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742429 (+32-87742429) 87742429 (+32-87742429)

Fax (fax): +32 (63) 627-55-48 +32 (63) 627-55-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROETECLAES/GROETECLAES M. & B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROETECLAES/GROETECLAES M. & B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.
Products information GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

BTW identificatienummer (tax): BE09064788818
Ondernemingsnummer: 4946838378
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.
(Get full report from official database of BE for GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.
Addition kinds of activities for GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment

Werken bij GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. in sociale netwerken
Look for responds of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Laat een reactie achter voor GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. Leave a respond for GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.. GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. op de google maps. Adres en contacten GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.
Location of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. on the google maps. Address and contacts of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.

Andere gerelateerde bedrijven als come GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: FORTIS | A.K.N. | T-PALM | COIFFURE LEA | Piccaya Interaktivna S.P.R.L.

Other related companies as GROETECLAES/GROETECLAES M. & B.: FORTIS | A.K.N. | T-PALM | COIFFURE LEA | Piccaya Interaktivna S.P.R.L.

GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064788818. Het bedrijf GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. bevindt zich op het adres: CHEMIN DE BUSCHBERG 47; 4701; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., openstaande posities, locatie van GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. op de kaart.

GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., company assigned to the tax number BE09064788818. The company GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is located at the address: CHEMIN DE BUSCHBERG 47; 4701; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. is not available. You also can look at reviews of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., open positions, location of GROETECLAES/GROETECLAES M. & B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROETECLAES/GROETECLAES M. & B., employees, financial statistics.