FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV
Private companiesPrimary Metal Industries • FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

Contactgegevens FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerhovenstr. 38 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-85-43-53 32-89-85-43-53

Fax (fax): 32-89-85-69-12 32-89-85-69-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV
Products information FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

BTW identificatienummer (tax): BE08762664794
Ondernemingsnummer: 5651062011
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mechanical engineering - custom work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV
(Get full report from official database of BE for FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV
Addition kinds of activities for FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
52119907. schermen | Fencing
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
89990200. Kunstgerelateerde diensten | Art related services

Werken bij FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Laat een reactie achter voor FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. Leave a respond for FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV. FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV op de google maps. Adres en contacten FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV
Location of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV on the google maps. Address and contacts of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: Leroy | Mushroom | GEERT FOCKE | A.Z.W. Waasland-Campus Hamme | Vandekerckhove M

Other related companies as FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV: Leroy | Mushroom | GEERT FOCKE | A.Z.W. Waasland-Campus Hamme | Vandekerckhove M

FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08762664794. Het bedrijf FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV bevindt zich op het adres: Neerhovenstr. 38 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical engineering - custom work. Producten gemaakt in FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, openstaande posities, locatie van FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV op de kaart.

FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, company assigned to the tax number BE08762664794. The company FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is located at the address: Neerhovenstr. 38 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical engineering - custom work. Products created in FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV were not found.
The main activity of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV is not available. You also can look at reviews of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, open positions, location of FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALG. ONDERN. HENDRIKX NV, employees, financial statistics.