DANNY VANDERVELDE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DANNY VANDERVELDE
Private companiesHealth Services • DANNY VANDERVELDE

Contactgegevens DANNY VANDERVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY VANDERVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY VANDERVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 54; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54567869 (+32-54567869) 54567869 (+32-54567869)

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY VANDERVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY VANDERVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY VANDERVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY VANDERVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY VANDERVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY VANDERVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY VANDERVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY VANDERVELDE
Products information DANNY VANDERVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY VANDERVELDE
(Get full report from official database of BE for DANNY VANDERVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY VANDERVELDE
Addition kinds of activities for DANNY VANDERVELDE

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
78190302. Tv-tape diensten: bewerken, overdragen, enz. | Tv tape services: editing, transfers, etc.
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council

Werken bij DANNY VANDERVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY VANDERVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY VANDERVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY VANDERVELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van DANNY VANDERVELDE in sociale netwerken
Look for responds of DANNY VANDERVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY VANDERVELDE. Laat een reactie achter voor DANNY VANDERVELDE. DANNY VANDERVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY VANDERVELDE. Leave a respond for DANNY VANDERVELDE. DANNY VANDERVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY VANDERVELDE op de google maps. Adres en contacten DANNY VANDERVELDE
Location of DANNY VANDERVELDE on the google maps. Address and contacts of DANNY VANDERVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY VANDERVELDE DANNY VANDERVELDE: INSTITUUT ANNE MALDOY | DE BAERDEMAEKER | Robbrecht BVBA | Agency BE models | Dellieu R

Other related companies as DANNY VANDERVELDE: INSTITUUT ANNE MALDOY | DE BAERDEMAEKER | Robbrecht BVBA | Agency BE models | Dellieu R

DANNY VANDERVELDE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY VANDERVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf DANNY VANDERVELDE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 54; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van DANNY VANDERVELDE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY VANDERVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY VANDERVELDE, openstaande posities, locatie van DANNY VANDERVELDE op de kaart.

DANNY VANDERVELDE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY VANDERVELDE, company assigned to the tax number BE08695373535. The company DANNY VANDERVELDE is located at the address: KERKSTRAAT 54; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of DANNY VANDERVELDE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY VANDERVELDE is not available. You also can look at reviews of DANNY VANDERVELDE, open positions, location of DANNY VANDERVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY VANDERVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY VANDERVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY VANDERVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY VANDERVELDE, employees, financial statistics.