BENOIT MERGEAI

Contactgegevens BENOIT MERGEAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOIT MERGEAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOIT MERGEAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?ARLON 5; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61211917 (+32-61211917) 61211917 (+32-61211917)

Fax (fax): +32 (55) 844-65-47 +32 (55) 844-65-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOIT MERGEAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOIT MERGEAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOIT MERGEAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOIT MERGEAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOIT MERGEAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOIT MERGEAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOIT MERGEAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOIT MERGEAI
Products information BENOIT MERGEAI

BTW identificatienummer (tax): BE06270141601
Ondernemingsnummer: 4710906982
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOIT MERGEAI
(Get full report from official database of BE for BENOIT MERGEAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOIT MERGEAI
Addition kinds of activities for BENOIT MERGEAI

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
48130202. Internet host services | Internet host services
51120202. schrijfbehoeften | Stationery

Werken bij BENOIT MERGEAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOIT MERGEAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOIT MERGEAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOIT MERGEAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van BENOIT MERGEAI in sociale netwerken
Look for responds of BENOIT MERGEAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOIT MERGEAI. Laat een reactie achter voor BENOIT MERGEAI. BENOIT MERGEAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOIT MERGEAI. Leave a respond for BENOIT MERGEAI. BENOIT MERGEAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOIT MERGEAI op de google maps. Adres en contacten BENOIT MERGEAI
Location of BENOIT MERGEAI on the google maps. Address and contacts of BENOIT MERGEAI

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOIT MERGEAI BENOIT MERGEAI: LES VIS SOL?S - FL?RON | MULLIESOFT | Solid Works | Vermeulen F | Baens M

Other related companies as BENOIT MERGEAI: LES VIS SOL?S - FL?RON | MULLIESOFT | Solid Works | Vermeulen F | Baens M

BENOIT MERGEAI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOIT MERGEAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06270141601. Het bedrijf BENOIT MERGEAI bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?ARLON 5; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van BENOIT MERGEAI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOIT MERGEAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOIT MERGEAI, openstaande posities, locatie van BENOIT MERGEAI op de kaart.

BENOIT MERGEAI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENOIT MERGEAI, company assigned to the tax number BE06270141601. The company BENOIT MERGEAI is located at the address: CHAUSS?E D?ARLON 5; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of BENOIT MERGEAI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOIT MERGEAI is not available. You also can look at reviews of BENOIT MERGEAI, open positions, location of BENOIT MERGEAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOIT MERGEAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOIT MERGEAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOIT MERGEAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOIT MERGEAI, employees, financial statistics.