ATELIER SCHEPERS

Contactgegevens ATELIER SCHEPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER SCHEPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER SCHEPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU HALAGE 8; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42332541 (+32-42332541) 42332541 (+32-42332541)

Fax (fax): +32 (67) 530-14-34 +32 (67) 530-14-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER SCHEPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER SCHEPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER SCHEPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER SCHEPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER SCHEPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER SCHEPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER SCHEPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER SCHEPERS
Products information ATELIER SCHEPERS

BTW identificatienummer (tax): BE08147430419
Ondernemingsnummer: 2012390136
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Déplacement 24h/24,Réparations,Références Disponibles,Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Garanties.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER SCHEPERS
(Get full report from official database of BE for ATELIER SCHEPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER SCHEPERS
Addition kinds of activities for ATELIER SCHEPERS

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
23890202. Band uniforms | Band uniforms
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration

Werken bij ATELIER SCHEPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER SCHEPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER SCHEPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER SCHEPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van ATELIER SCHEPERS in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER SCHEPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER SCHEPERS. Laat een reactie achter voor ATELIER SCHEPERS. ATELIER SCHEPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER SCHEPERS. Leave a respond for ATELIER SCHEPERS. ATELIER SCHEPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER SCHEPERS op de google maps. Adres en contacten ATELIER SCHEPERS
Location of ATELIER SCHEPERS on the google maps. Address and contacts of ATELIER SCHEPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER SCHEPERS ATELIER SCHEPERS: KBC | Crédit Communal | Bedebox | De Beerst E | Conevex SPRL

Other related companies as ATELIER SCHEPERS: KBC | Crédit Communal | Bedebox | De Beerst E | Conevex SPRL

ATELIER SCHEPERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER SCHEPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08147430419. Het bedrijf ATELIER SCHEPERS bevindt zich op het adres: QUAI DU HALAGE 8; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Déplacement 24h/24,Réparations,Références Disponibles,Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Garanties..
De hoofdactiviteit van ATELIER SCHEPERS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER SCHEPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER SCHEPERS, openstaande posities, locatie van ATELIER SCHEPERS op de kaart.

ATELIER SCHEPERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER SCHEPERS, company assigned to the tax number BE08147430419. The company ATELIER SCHEPERS is located at the address: QUAI DU HALAGE 8; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Déplacement 24h/24,Réparations,Références Disponibles,Qualifications Professionnelles,Devis Gratuit,Garanties..
The main activity of ATELIER SCHEPERS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER SCHEPERS is not available. You also can look at reviews of ATELIER SCHEPERS, open positions, location of ATELIER SCHEPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER SCHEPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER SCHEPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER SCHEPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER SCHEPERS, employees, financial statistics.