FLALBID SA

Contactgegevens FLALBID SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALBID SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALBID SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 76, Quai Aux Briques 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-12-93-48 32-25-12-93-48

Fax (fax): 32-25-12-92-92 32-25-12-92-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALBID SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALBID SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALBID SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALBID SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALBID SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALBID SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALBID SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALBID SA
Products information FLALBID SA

BTW identificatienummer (tax): BE07463531494
Ondernemingsnummer: 9579223632
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLALBID SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurant equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALBID SA
(Get full report from official database of BE for FLALBID SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALBID SA
Addition kinds of activities for FLALBID SA

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij FLALBID SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALBID SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALBID SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALBID SA. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van FLALBID SA in sociale netwerken
Look for responds of FLALBID SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALBID SA. Laat een reactie achter voor FLALBID SA. FLALBID SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALBID SA. Leave a respond for FLALBID SA. FLALBID SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALBID SA op de google maps. Adres en contacten FLALBID SA
Location of FLALBID SA on the google maps. Address and contacts of FLALBID SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALBID SA FLALBID SA: SUZY'S MANUFACTURING NV | "L". COIFFURE | BANCONTACT-MISTER CASH | V. DEWULF | DENTAL LABO VANDERBEKEN

Other related companies as FLALBID SA: SUZY'S MANUFACTURING NV | "L". COIFFURE | BANCONTACT-MISTER CASH | V. DEWULF | DENTAL LABO VANDERBEKEN

FLALBID SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALBID SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07463531494. Het bedrijf FLALBID SA bevindt zich op het adres: 76, Quai Aux Briques 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurant equipment. Producten gemaakt in FLALBID SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALBID SA is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALBID SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALBID SA, openstaande posities, locatie van FLALBID SA op de kaart.

FLALBID SA is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLALBID SA, company assigned to the tax number BE07463531494. The company FLALBID SA is located at the address: 76, Quai Aux Briques 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurant equipment. Products created in FLALBID SA were not found.
The main activity of FLALBID SA is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALBID SA is not available. You also can look at reviews of FLALBID SA, open positions, location of FLALBID SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALBID SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALBID SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALBID SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALBID SA, employees, financial statistics.