De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA

Contactgegevens De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blekkervijverstraat 15 9880 Aalter, België

Telefoon (phone): +32 (59) 834-42-90 +32 (59) 834-42-90

Fax (fax): +32 (4) 597-13-74 +32 (4) 597-13-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA
Products information De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04451354980
Ondernemingsnummer: 4810333251
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA

343399. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
507200. Hardware | Hardware
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering

Werken bij De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. Leave a respond for De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA. De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA
Location of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: Adam Eric | COIFFURE CHRISTEL | COIFFURE KATTY | BRUSSEL'S LACE RUBBRECHT | Bastet

Other related companies as De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA: Adam Eric | COIFFURE CHRISTEL | COIFFURE KATTY | BRUSSEL'S LACE RUBBRECHT | Bastet

De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451354980. Het bedrijf De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Blekkervijverstraat 15 9880 Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA op de kaart.

De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE04451354980. The company De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is located at the address: Blekkervijverstraat 15 9880 Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA were not found.
The main activity of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, open positions, location of De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyer Bart Bouwbedrijf BVBA, employees, financial statistics.