ALAIN VAN DE WALLE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ALAIN VAN DE WALLE
Private companiesOil and Gas Extraction • ALAIN VAN DE WALLE

Contactgegevens ALAIN VAN DE WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN VAN DE WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN VAN DE WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CROISETTES 11; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23955601 (+32-23955601) 23955601 (+32-23955601)

Fax (fax): +32 (84) 243-45-79 +32 (84) 243-45-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN VAN DE WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN VAN DE WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN VAN DE WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN VAN DE WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN VAN DE WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN VAN DE WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN VAN DE WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN VAN DE WALLE
Products information ALAIN VAN DE WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE01235931396
Ondernemingsnummer: 1169738769
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Activités: Menuiserie,Meubles Encastrés,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN VAN DE WALLE
(Get full report from official database of BE for ALAIN VAN DE WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN VAN DE WALLE
Addition kinds of activities for ALAIN VAN DE WALLE

448200. Ferries | Ferries
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
50720401. brads | Brads
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij ALAIN VAN DE WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN VAN DE WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN VAN DE WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN VAN DE WALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van ALAIN VAN DE WALLE in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN VAN DE WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN VAN DE WALLE. Laat een reactie achter voor ALAIN VAN DE WALLE. ALAIN VAN DE WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN VAN DE WALLE. Leave a respond for ALAIN VAN DE WALLE. ALAIN VAN DE WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN VAN DE WALLE op de google maps. Adres en contacten ALAIN VAN DE WALLE
Location of ALAIN VAN DE WALLE on the google maps. Address and contacts of ALAIN VAN DE WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN VAN DE WALLE ALAIN VAN DE WALLE: MITSUBISHI-LIFTMOO | Weigert & Fils | R.B. INDUSTRIE ET MARINE | GARAGE STRUYFS | HUIS 'T SCHRIJVERKE

Other related companies as ALAIN VAN DE WALLE: MITSUBISHI-LIFTMOO | Weigert & Fils | R.B. INDUSTRIE ET MARINE | GARAGE STRUYFS | HUIS 'T SCHRIJVERKE

ALAIN VAN DE WALLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN VAN DE WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01235931396. Het bedrijf ALAIN VAN DE WALLE bevindt zich op het adres: RUE DES CROISETTES 11; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Meubles Encastrés,Charpentes..
De hoofdactiviteit van ALAIN VAN DE WALLE is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN VAN DE WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN VAN DE WALLE, openstaande posities, locatie van ALAIN VAN DE WALLE op de kaart.

ALAIN VAN DE WALLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN VAN DE WALLE, company assigned to the tax number BE01235931396. The company ALAIN VAN DE WALLE is located at the address: RUE DES CROISETTES 11; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Meubles Encastrés,Charpentes..
The main activity of ALAIN VAN DE WALLE is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN VAN DE WALLE is not available. You also can look at reviews of ALAIN VAN DE WALLE, open positions, location of ALAIN VAN DE WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN VAN DE WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN VAN DE WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN VAN DE WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN VAN DE WALLE, employees, financial statistics.