AFWERKINGSBEDRIJF BAENS

Contactgegevens AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFWERKINGSBEDRIJF BAENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUERBROEK 1002; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89700120 (+32-89700120) 89700120 (+32-89700120)

Fax (fax): +32 (13) 579-17-68 +32 (13) 579-17-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFWERKINGSBEDRIJF BAENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFWERKINGSBEDRIJF BAENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFWERKINGSBEDRIJF BAENS
Products information AFWERKINGSBEDRIJF BAENS

BTW identificatienummer (tax): BE01333160400
Ondernemingsnummer: 1286743164
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFWERKINGSBEDRIJF BAENS
(Get full report from official database of BE for AFWERKINGSBEDRIJF BAENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFWERKINGSBEDRIJF BAENS
Addition kinds of activities for AFWERKINGSBEDRIJF BAENS

508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
09710104. Game retreat | Game retreat
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive

Werken bij AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS in sociale netwerken
Look for responds of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Laat een reactie achter voor AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. AFWERKINGSBEDRIJF BAENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. Leave a respond for AFWERKINGSBEDRIJF BAENS. AFWERKINGSBEDRIJF BAENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFWERKINGSBEDRIJF BAENS op de google maps. Adres en contacten AFWERKINGSBEDRIJF BAENS
Location of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS on the google maps. Address and contacts of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AFWERKINGSBEDRIJF BAENS AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: Espeel | GASTON MAGAIN | Joret | MAURICE LESAGE | Decroix

Other related companies as AFWERKINGSBEDRIJF BAENS: Espeel | GASTON MAGAIN | Joret | MAURICE LESAGE | Decroix

AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01333160400. Het bedrijf AFWERKINGSBEDRIJF BAENS bevindt zich op het adres: LEUERBROEK 1002; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, openstaande posities, locatie van AFWERKINGSBEDRIJF BAENS op de kaart.

AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, company assigned to the tax number BE01333160400. The company AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is located at the address: LEUERBROEK 1002; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS is not available. You also can look at reviews of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, open positions, location of AFWERKINGSBEDRIJF BAENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFWERKINGSBEDRIJF BAENS, employees, financial statistics.