A.L.P. Construct SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • A.L.P. Construct SPRL
Private companiesAgricultural Services • A.L.P. Construct SPRL

Contactgegevens A.L.P. Construct SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.P. Construct SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.P. Construct SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Trihettes 3 4550 Yernée-Fraineux (Nandrin), België

Telefoon (phone): +32 (9) 371-90-48 +32 (9) 371-90-48

Fax (fax): +32 (13) 310-96-19 +32 (13) 310-96-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.P. Construct SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.P. Construct SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.P. Construct SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.P. Construct SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.P. Construct SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.P. Construct SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.P. Construct SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.P. Construct SPRL
Products information A.L.P. Construct SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07156738281
Ondernemingsnummer: 7913421630
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in A.L.P. Construct SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.P. Construct SPRL
(Get full report from official database of BE for A.L.P. Construct SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.P. Construct SPRL
Addition kinds of activities for A.L.P. Construct SPRL

327501. Gipsplaat | Gypsum board
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines

Werken bij A.L.P. Construct SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.P. Construct SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.P. Construct SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.P. Construct SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van A.L.P. Construct SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.L.P. Construct SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.P. Construct SPRL. Laat een reactie achter voor A.L.P. Construct SPRL. A.L.P. Construct SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.P. Construct SPRL. Leave a respond for A.L.P. Construct SPRL. A.L.P. Construct SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.P. Construct SPRL op de google maps. Adres en contacten A.L.P. Construct SPRL
Location of A.L.P. Construct SPRL on the google maps. Address and contacts of A.L.P. Construct SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.P. Construct SPRL A.L.P. Construct SPRL: Beverse Tennisclub (T.a.v. Sneekens) | Clissen S | HAIRSTYLING FASHION | JACQUES THORON | UNION ET ORIENTATION DE PROMOTION CHRETIENNE (UOPC) SA

Other related companies as A.L.P. Construct SPRL: Beverse Tennisclub (T.a.v. Sneekens) | Clissen S | HAIRSTYLING FASHION | JACQUES THORON | UNION ET ORIENTATION DE PROMOTION CHRETIENNE (UOPC) SA

A.L.P. Construct SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.P. Construct SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156738281. Het bedrijf A.L.P. Construct SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Trihettes 3 4550 Yernée-Fraineux (Nandrin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in A.L.P. Construct SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.L.P. Construct SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.P. Construct SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.P. Construct SPRL, openstaande posities, locatie van A.L.P. Construct SPRL op de kaart.

A.L.P. Construct SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.L.P. Construct SPRL, company assigned to the tax number BE07156738281. The company A.L.P. Construct SPRL is located at the address: Rue des Trihettes 3 4550 Yernée-Fraineux (Nandrin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in A.L.P. Construct SPRL were not found.
The main activity of A.L.P. Construct SPRL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.P. Construct SPRL is not available. You also can look at reviews of A.L.P. Construct SPRL, open positions, location of A.L.P. Construct SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.P. Construct SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.P. Construct SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.P. Construct SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.P. Construct SPRL, employees, financial statistics.