TIRONE SECURITY

Contactgegevens TIRONE SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIRONE SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIRONE SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU NOYER 135-137; 1030; SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27365184 (+32-27365184) 27365184 (+32-27365184)

Fax (fax): +32 (16) 154-86-52 +32 (16) 154-86-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIRONE SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIRONE SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIRONE SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIRONE SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIRONE SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIRONE SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIRONE SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIRONE SECURITY
Products information TIRONE SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE07959838867
Ondernemingsnummer: 1557830810
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TIRONE SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Sloten and scharnieren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIRONE SECURITY
(Get full report from official database of BE for TIRONE SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIRONE SECURITY
Addition kinds of activities for TIRONE SECURITY

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20829904. Dichtbij bier | Near beer
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
38269912. Perimeters (optische instrumenten) | Perimeters (optical instruments)
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)

Werken bij TIRONE SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIRONE SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIRONE SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIRONE SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van TIRONE SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of TIRONE SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIRONE SECURITY. Laat een reactie achter voor TIRONE SECURITY. TIRONE SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIRONE SECURITY. Leave a respond for TIRONE SECURITY. TIRONE SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIRONE SECURITY op de google maps. Adres en contacten TIRONE SECURITY
Location of TIRONE SECURITY on the google maps. Address and contacts of TIRONE SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come TIRONE SECURITY TIRONE SECURITY: VAN DE STEENE J | ANNIK VAN DE MIEROP | Asset Communications | E. BOEN | COMASE SC

Other related companies as TIRONE SECURITY: VAN DE STEENE J | ANNIK VAN DE MIEROP | Asset Communications | E. BOEN | COMASE SC

TIRONE SECURITY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIRONE SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959838867. Het bedrijf TIRONE SECURITY bevindt zich op het adres: RUE DU NOYER 135-137; 1030; SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Sloten and scharnieren Fab. Producten gemaakt in TIRONE SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIRONE SECURITY is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIRONE SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIRONE SECURITY, openstaande posities, locatie van TIRONE SECURITY op de kaart.

TIRONE SECURITY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIRONE SECURITY, company assigned to the tax number BE07959838867. The company TIRONE SECURITY is located at the address: RUE DU NOYER 135-137; 1030; SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Sloten and scharnieren Fab. Products created in TIRONE SECURITY were not found.
The main activity of TIRONE SECURITY is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TIRONE SECURITY is not available. You also can look at reviews of TIRONE SECURITY, open positions, location of TIRONE SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIRONE SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIRONE SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIRONE SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIRONE SECURITY, employees, financial statistics.