ABRAHAMS AND WATCHERS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ABRAHAMS AND WATCHERS
Private companiesPrimary Metal Industries • ABRAHAMS AND WATCHERS

Contactgegevens ABRAHAMS AND WATCHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRAHAMS AND WATCHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRAHAMS AND WATCHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NACHTEGALENSTRAAT 55; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89386263 (+32-89386263) 89386263 (+32-89386263)

Fax (fax): +32 (53) 661-93-56 +32 (53) 661-93-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRAHAMS AND WATCHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRAHAMS AND WATCHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRAHAMS AND WATCHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRAHAMS AND WATCHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRAHAMS AND WATCHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRAHAMS AND WATCHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRAHAMS AND WATCHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRAHAMS AND WATCHERS
Products information ABRAHAMS AND WATCHERS

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ABRAHAMS AND WATCHERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRAHAMS AND WATCHERS
(Get full report from official database of BE for ABRAHAMS AND WATCHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRAHAMS AND WATCHERS
Addition kinds of activities for ABRAHAMS AND WATCHERS

563201. Bontkleding | Fur apparel
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
28650209. styreen | Styrene
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering
50949904. Pearls | Pearls

Werken bij ABRAHAMS AND WATCHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRAHAMS AND WATCHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRAHAMS AND WATCHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRAHAMS AND WATCHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ABRAHAMS AND WATCHERS in sociale netwerken
Look for responds of ABRAHAMS AND WATCHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRAHAMS AND WATCHERS. Laat een reactie achter voor ABRAHAMS AND WATCHERS. ABRAHAMS AND WATCHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRAHAMS AND WATCHERS. Leave a respond for ABRAHAMS AND WATCHERS. ABRAHAMS AND WATCHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRAHAMS AND WATCHERS op de google maps. Adres en contacten ABRAHAMS AND WATCHERS
Location of ABRAHAMS AND WATCHERS on the google maps. Address and contacts of ABRAHAMS AND WATCHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRAHAMS AND WATCHERS ABRAHAMS AND WATCHERS: Galerie (Librairie des) | Van Droogenbroeck BVBA | Denios BV | De Gryse Bruno | D'Houwer P Consulting

Other related companies as ABRAHAMS AND WATCHERS: Galerie (Librairie des) | Van Droogenbroeck BVBA | Denios BV | De Gryse Bruno | D'Houwer P Consulting

ABRAHAMS AND WATCHERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABRAHAMS AND WATCHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf ABRAHAMS AND WATCHERS bevindt zich op het adres: NACHTEGALENSTRAAT 55; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Producten gemaakt in ABRAHAMS AND WATCHERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABRAHAMS AND WATCHERS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRAHAMS AND WATCHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRAHAMS AND WATCHERS, openstaande posities, locatie van ABRAHAMS AND WATCHERS op de kaart.

ABRAHAMS AND WATCHERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABRAHAMS AND WATCHERS, company assigned to the tax number BE02371368408. The company ABRAHAMS AND WATCHERS is located at the address: NACHTEGALENSTRAAT 55; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Products created in ABRAHAMS AND WATCHERS were not found.
The main activity of ABRAHAMS AND WATCHERS is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRAHAMS AND WATCHERS is not available. You also can look at reviews of ABRAHAMS AND WATCHERS, open positions, location of ABRAHAMS AND WATCHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRAHAMS AND WATCHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRAHAMS AND WATCHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRAHAMS AND WATCHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRAHAMS AND WATCHERS, employees, financial statistics.