HEIRMAN ANDRE

Contactgegevens HEIRMAN ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEIRMAN ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEIRMAN ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRBAAN 26; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52471172 (+32-52471172) 52471172 (+32-52471172)

Fax (fax): +32 (3) 699-48-93 +32 (3) 699-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEIRMAN ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEIRMAN ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEIRMAN ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEIRMAN ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEIRMAN ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEIRMAN ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEIRMAN ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEIRMAN ANDRE
Products information HEIRMAN ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE07326477050
Ondernemingsnummer: 3541412353
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HEIRMAN ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEIRMAN ANDRE
(Get full report from official database of BE for HEIRMAN ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEIRMAN ANDRE
Addition kinds of activities for HEIRMAN ANDRE

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
92210201. Provincie politie | County police
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij HEIRMAN ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEIRMAN ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEIRMAN ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEIRMAN ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van HEIRMAN ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of HEIRMAN ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEIRMAN ANDRE. Laat een reactie achter voor HEIRMAN ANDRE. HEIRMAN ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEIRMAN ANDRE. Leave a respond for HEIRMAN ANDRE. HEIRMAN ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEIRMAN ANDRE op de google maps. Adres en contacten HEIRMAN ANDRE
Location of HEIRMAN ANDRE on the google maps. Address and contacts of HEIRMAN ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come HEIRMAN ANDRE HEIRMAN ANDRE: DOMINIQUE VERBYST | WATCO TREATMENT | KA CONSTRUCT NV | DANIEL DE VROEY | 3 P Verpakkingen

Other related companies as HEIRMAN ANDRE: DOMINIQUE VERBYST | WATCO TREATMENT | KA CONSTRUCT NV | DANIEL DE VROEY | 3 P Verpakkingen

HEIRMAN ANDRE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEIRMAN ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326477050. Het bedrijf HEIRMAN ANDRE bevindt zich op het adres: HEIRBAAN 26; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in HEIRMAN ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEIRMAN ANDRE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEIRMAN ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEIRMAN ANDRE, openstaande posities, locatie van HEIRMAN ANDRE op de kaart.

HEIRMAN ANDRE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEIRMAN ANDRE, company assigned to the tax number BE07326477050. The company HEIRMAN ANDRE is located at the address: HEIRBAAN 26; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Landbouwmachines Gh. Products created in HEIRMAN ANDRE were not found.
The main activity of HEIRMAN ANDRE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HEIRMAN ANDRE is not available. You also can look at reviews of HEIRMAN ANDRE, open positions, location of HEIRMAN ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEIRMAN ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEIRMAN ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEIRMAN ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEIRMAN ANDRE, employees, financial statistics.