VAN DER VEKEN B.

Contactgegevens VAN DER VEKEN B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER VEKEN B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER VEKEN B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPTAIN TRIPPSTRAAT 142; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38663360 (+32-38663360) 38663360 (+32-38663360)

Fax (fax): +32 (3) 745-63-26 +32 (3) 745-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER VEKEN B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER VEKEN B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER VEKEN B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER VEKEN B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER VEKEN B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER VEKEN B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER VEKEN B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER VEKEN B.
Products information VAN DER VEKEN B.

BTW identificatienummer (tax): BE04771881103
Ondernemingsnummer: 6035034179
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN DER VEKEN B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER VEKEN B.
(Get full report from official database of BE for VAN DER VEKEN B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER VEKEN B.
Addition kinds of activities for VAN DER VEKEN B.

379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
20110301. Schapen, van vlees geslacht op de site | Mutton, from meat slaughtered on site
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
50210110. Theater zetels | Theater seats
50230207. handdoeken | Towels

Werken bij VAN DER VEKEN B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER VEKEN B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER VEKEN B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER VEKEN B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van VAN DER VEKEN B. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER VEKEN B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER VEKEN B.. Laat een reactie achter voor VAN DER VEKEN B.. VAN DER VEKEN B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER VEKEN B.. Leave a respond for VAN DER VEKEN B.. VAN DER VEKEN B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER VEKEN B. op de google maps. Adres en contacten VAN DER VEKEN B.
Location of VAN DER VEKEN B. on the google maps. Address and contacts of VAN DER VEKEN B.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER VEKEN B. VAN DER VEKEN B.: AUTOBEDRIJF L. THIJS N.V. | Lapin R | ECOMUSEUM | Ryckewaert W | Deroisy Walter

Other related companies as VAN DER VEKEN B.: AUTOBEDRIJF L. THIJS N.V. | Lapin R | ECOMUSEUM | Ryckewaert W | Deroisy Walter

VAN DER VEKEN B. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER VEKEN B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04771881103. Het bedrijf VAN DER VEKEN B. bevindt zich op het adres: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 142; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in VAN DER VEKEN B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER VEKEN B. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER VEKEN B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER VEKEN B., openstaande posities, locatie van VAN DER VEKEN B. op de kaart.

VAN DER VEKEN B. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER VEKEN B., company assigned to the tax number BE04771881103. The company VAN DER VEKEN B. is located at the address: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 142; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in VAN DER VEKEN B. were not found.
The main activity of VAN DER VEKEN B. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER VEKEN B. is not available. You also can look at reviews of VAN DER VEKEN B., open positions, location of VAN DER VEKEN B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER VEKEN B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER VEKEN B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER VEKEN B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER VEKEN B., employees, financial statistics.