PATRICK VAN LEEUW

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PATRICK VAN LEEUW
Private companiesTobacco Products • PATRICK VAN LEEUW

Contactgegevens PATRICK VAN LEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VAN LEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VAN LEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS L'EV?QUE 21BA; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43774591 (+32-43774591) 43774591 (+32-43774591)

Fax (fax): +32 (65) 299-22-37 +32 (65) 299-22-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VAN LEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VAN LEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VAN LEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VAN LEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VAN LEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VAN LEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VAN LEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VAN LEEUW
Products information PATRICK VAN LEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PATRICK VAN LEEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VAN LEEUW
(Get full report from official database of BE for PATRICK VAN LEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VAN LEEUW
Addition kinds of activities for PATRICK VAN LEEUW

267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
20340209. rozijnen | Raisins
20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
22840101. Nylon draad | Nylon thread
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij PATRICK VAN LEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VAN LEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VAN LEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VAN LEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van PATRICK VAN LEEUW in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VAN LEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VAN LEEUW. Laat een reactie achter voor PATRICK VAN LEEUW. PATRICK VAN LEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VAN LEEUW. Leave a respond for PATRICK VAN LEEUW. PATRICK VAN LEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VAN LEEUW op de google maps. Adres en contacten PATRICK VAN LEEUW
Location of PATRICK VAN LEEUW on the google maps. Address and contacts of PATRICK VAN LEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VAN LEEUW PATRICK VAN LEEUW: Electrowil BVBA | Willekens J | AGORA PRINTING | Osmotec BVBA | W. DIEBEN

Other related companies as PATRICK VAN LEEUW: Electrowil BVBA | Willekens J | AGORA PRINTING | Osmotec BVBA | W. DIEBEN

PATRICK VAN LEEUW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VAN LEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf PATRICK VAN LEEUW bevindt zich op het adres: RUE BOIS L'EV?QUE 21BA; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in PATRICK VAN LEEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VAN LEEUW is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VAN LEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VAN LEEUW, openstaande posities, locatie van PATRICK VAN LEEUW op de kaart.

PATRICK VAN LEEUW is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VAN LEEUW, company assigned to the tax number BE08289978027. The company PATRICK VAN LEEUW is located at the address: RUE BOIS L'EV?QUE 21BA; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in PATRICK VAN LEEUW were not found.
The main activity of PATRICK VAN LEEUW is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VAN LEEUW is not available. You also can look at reviews of PATRICK VAN LEEUW, open positions, location of PATRICK VAN LEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VAN LEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VAN LEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VAN LEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VAN LEEUW, employees, financial statistics.