MICHEL TIXHON

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MICHEL TIXHON

Contactgegevens MICHEL TIXHON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL TIXHON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL TIXHON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU CH?TEAU 5; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80862898 (+32-80862898) 80862898 (+32-80862898)

Fax (fax): +32 (53) 990-35-49 +32 (53) 990-35-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL TIXHON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL TIXHON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL TIXHON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL TIXHON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL TIXHON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL TIXHON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL TIXHON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL TIXHON
Products information MICHEL TIXHON

BTW identificatienummer (tax): BE03651000976
Ondernemingsnummer: 5677703857
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MICHEL TIXHON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL TIXHON
(Get full report from official database of BE for MICHEL TIXHON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL TIXHON
Addition kinds of activities for MICHEL TIXHON

4482. Ferries | Ferries
152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij MICHEL TIXHON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL TIXHON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL TIXHON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL TIXHON. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van MICHEL TIXHON in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL TIXHON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL TIXHON. Laat een reactie achter voor MICHEL TIXHON. MICHEL TIXHON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL TIXHON. Leave a respond for MICHEL TIXHON. MICHEL TIXHON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL TIXHON op de google maps. Adres en contacten MICHEL TIXHON
Location of MICHEL TIXHON on the google maps. Address and contacts of MICHEL TIXHON

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL TIXHON MICHEL TIXHON: Vermeulen R | GUNDEYDI | COIFFURE HAIRFAIRE | RSC EEKLO | FERNAND LIMET

Other related companies as MICHEL TIXHON: Vermeulen R | GUNDEYDI | COIFFURE HAIRFAIRE | RSC EEKLO | FERNAND LIMET

MICHEL TIXHON is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL TIXHON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651000976. Het bedrijf MICHEL TIXHON bevindt zich op het adres: CHEMIN DU CH?TEAU 5; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in MICHEL TIXHON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL TIXHON is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL TIXHON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL TIXHON, openstaande posities, locatie van MICHEL TIXHON op de kaart.

MICHEL TIXHON is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL TIXHON, company assigned to the tax number BE03651000976. The company MICHEL TIXHON is located at the address: CHEMIN DU CH?TEAU 5; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in MICHEL TIXHON were not found.
The main activity of MICHEL TIXHON is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL TIXHON is not available. You also can look at reviews of MICHEL TIXHON, open positions, location of MICHEL TIXHON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL TIXHON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL TIXHON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL TIXHON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL TIXHON, employees, financial statistics.