MARC DE GRAEVE

Contactgegevens MARC DE GRAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DE GRAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DE GRAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERWIJK 244; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54338612 (+32-54338612) 54338612 (+32-54338612)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DE GRAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DE GRAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DE GRAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DE GRAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DE GRAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DE GRAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DE GRAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DE GRAEVE
Products information MARC DE GRAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MARC DE GRAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DE GRAEVE
(Get full report from official database of BE for MARC DE GRAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DE GRAEVE
Addition kinds of activities for MARC DE GRAEVE

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec

Werken bij MARC DE GRAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DE GRAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DE GRAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DE GRAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van MARC DE GRAEVE in sociale netwerken
Look for responds of MARC DE GRAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DE GRAEVE. Laat een reactie achter voor MARC DE GRAEVE. MARC DE GRAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DE GRAEVE. Leave a respond for MARC DE GRAEVE. MARC DE GRAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DE GRAEVE op de google maps. Adres en contacten MARC DE GRAEVE
Location of MARC DE GRAEVE on the google maps. Address and contacts of MARC DE GRAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DE GRAEVE MARC DE GRAEVE: Banque Bruxelles Lambert SA | DAGCENTRUM OMEGA | ATLAS PALEN | Van Ginderachter D | A. & L. DEPAEPE

Other related companies as MARC DE GRAEVE: Banque Bruxelles Lambert SA | DAGCENTRUM OMEGA | ATLAS PALEN | Van Ginderachter D | A. & L. DEPAEPE

MARC DE GRAEVE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DE GRAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf MARC DE GRAEVE bevindt zich op het adres: NEDERWIJK 244; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in MARC DE GRAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DE GRAEVE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DE GRAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DE GRAEVE, openstaande posities, locatie van MARC DE GRAEVE op de kaart.

MARC DE GRAEVE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DE GRAEVE, company assigned to the tax number BE02765228271. The company MARC DE GRAEVE is located at the address: NEDERWIJK 244; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in MARC DE GRAEVE were not found.
The main activity of MARC DE GRAEVE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DE GRAEVE is not available. You also can look at reviews of MARC DE GRAEVE, open positions, location of MARC DE GRAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DE GRAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DE GRAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DE GRAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DE GRAEVE, employees, financial statistics.