Van Echelpoel Eddy BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Echelpoel Eddy BVBA
Private companiesCoal Mining • Van Echelpoel Eddy BVBA

Contactgegevens Van Echelpoel Eddy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Echelpoel Eddy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Echelpoel Eddy BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtzijde 26 2275 Lille, België

Telefoon (phone): +32 (56) 256-88-64 +32 (56) 256-88-64

Fax (fax): +32 (53) 686-13-50 +32 (53) 686-13-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Echelpoel Eddy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Echelpoel Eddy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Echelpoel Eddy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Echelpoel Eddy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Echelpoel Eddy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Echelpoel Eddy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Echelpoel Eddy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Echelpoel Eddy BVBA
Products information Van Echelpoel Eddy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04845764160
Ondernemingsnummer: 3301910400
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Van Echelpoel Eddy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Echelpoel Eddy BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Echelpoel Eddy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Echelpoel Eddy BVBA
Addition kinds of activities for Van Echelpoel Eddy BVBA

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
26310413. Transformer board | Transformer board
33310102. Varkens, koper | Pigs, copper
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij Van Echelpoel Eddy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Echelpoel Eddy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Echelpoel Eddy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Echelpoel Eddy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van Van Echelpoel Eddy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Echelpoel Eddy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Echelpoel Eddy BVBA. Laat een reactie achter voor Van Echelpoel Eddy BVBA. Van Echelpoel Eddy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Echelpoel Eddy BVBA. Leave a respond for Van Echelpoel Eddy BVBA. Van Echelpoel Eddy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Echelpoel Eddy BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Echelpoel Eddy BVBA
Location of Van Echelpoel Eddy BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Echelpoel Eddy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Echelpoel Eddy BVBA Van Echelpoel Eddy BVBA: VAN HOUTVEN | VICINDO INTER-MAILING | LABO RODENBACH | GOLDEN CHAIR ANTIQUES | CREAS SA

Other related companies as Van Echelpoel Eddy BVBA: VAN HOUTVEN | VICINDO INTER-MAILING | LABO RODENBACH | GOLDEN CHAIR ANTIQUES | CREAS SA

Van Echelpoel Eddy BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Echelpoel Eddy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845764160. Het bedrijf Van Echelpoel Eddy BVBA bevindt zich op het adres: Houtzijde 26 2275 Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Van Echelpoel Eddy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Echelpoel Eddy BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Echelpoel Eddy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Echelpoel Eddy BVBA, openstaande posities, locatie van Van Echelpoel Eddy BVBA op de kaart.

Van Echelpoel Eddy BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Echelpoel Eddy BVBA, company assigned to the tax number BE04845764160. The company Van Echelpoel Eddy BVBA is located at the address: Houtzijde 26 2275 Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Van Echelpoel Eddy BVBA were not found.
The main activity of Van Echelpoel Eddy BVBA is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Echelpoel Eddy BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Echelpoel Eddy BVBA, open positions, location of Van Echelpoel Eddy BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Echelpoel Eddy BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Echelpoel Eddy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Echelpoel Eddy BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Echelpoel Eddy BVBA, employees, financial statistics.