HEYDE

Contactgegevens HEYDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTSTRAAT 89; 9950; WAARSCHOOT, België

Telefoon (phone): 93777342 (+32-93777342) 93777342 (+32-93777342)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYDE
Products information HEYDE

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HEYDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYDE
(Get full report from official database of BE for HEYDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYDE
Addition kinds of activities for HEYDE

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
336901. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
30520300. Rubber belting | Rubber belting
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
72130203. Shirt levering | Shirt supply
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij HEYDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van HEYDE in sociale netwerken
Look for responds of HEYDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYDE. Laat een reactie achter voor HEYDE. HEYDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYDE. Leave a respond for HEYDE. HEYDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYDE op de google maps. Adres en contacten HEYDE
Location of HEYDE on the google maps. Address and contacts of HEYDE

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYDE HEYDE: ECRIT VAIN (L') | Nethehof | BLUE CABS | CARTOMILLS SPRL | Ensival-Moret Belgium SA

Other related companies as HEYDE: ECRIT VAIN (L') | Nethehof | BLUE CABS | CARTOMILLS SPRL | Ensival-Moret Belgium SA

HEYDE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf HEYDE bevindt zich op het adres: WESTSTRAAT 89; 9950; WAARSCHOOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in HEYDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYDE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYDE, openstaande posities, locatie van HEYDE op de kaart.

HEYDE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYDE, company assigned to the tax number BE03742462158. The company HEYDE is located at the address: WESTSTRAAT 89; 9950; WAARSCHOOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in HEYDE were not found.
The main activity of HEYDE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYDE is not available. You also can look at reviews of HEYDE, open positions, location of HEYDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYDE, employees, financial statistics.