M & M BOUW ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • M & M BOUW ANTWERPEN
Private companiesPrimary Metal Industries • M & M BOUW ANTWERPEN

Contactgegevens M & M BOUW ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & M BOUW ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & M BOUW ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JORDAANSKAAI 24; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32340525 32340525

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & M BOUW ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & M BOUW ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & M BOUW ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & M BOUW ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & M BOUW ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & M BOUW ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & M BOUW ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & M BOUW ANTWERPEN
Products information M & M BOUW ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in M & M BOUW ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & M BOUW ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for M & M BOUW ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & M BOUW ANTWERPEN
Addition kinds of activities for M & M BOUW ANTWERPEN

09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
20839901. Gerstemout | Barley malt
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
30530108. Wassen, leer | Washers, leather
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
51590301. veren | Feathers
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij M & M BOUW ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & M BOUW ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & M BOUW ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & M BOUW ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van M & M BOUW ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of M & M BOUW ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & M BOUW ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor M & M BOUW ANTWERPEN. M & M BOUW ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & M BOUW ANTWERPEN. Leave a respond for M & M BOUW ANTWERPEN. M & M BOUW ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & M BOUW ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten M & M BOUW ANTWERPEN
Location of M & M BOUW ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of M & M BOUW ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M & M BOUW ANTWERPEN M & M BOUW ANTWERPEN: ALL CAR PRODUCTS | SPRAYCO BVBA | Ricci Florence | PAUL DESCHAUMES | ALBERT VANDERWECKENE

Other related companies as M & M BOUW ANTWERPEN: ALL CAR PRODUCTS | SPRAYCO BVBA | Ricci Florence | PAUL DESCHAUMES | ALBERT VANDERWECKENE

M & M BOUW ANTWERPEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & M BOUW ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf M & M BOUW ANTWERPEN bevindt zich op het adres: JORDAANSKAAI 24; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in M & M BOUW ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M & M BOUW ANTWERPEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & M BOUW ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & M BOUW ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van M & M BOUW ANTWERPEN op de kaart.

M & M BOUW ANTWERPEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & M BOUW ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE05938079833. The company M & M BOUW ANTWERPEN is located at the address: JORDAANSKAAI 24; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Products created in M & M BOUW ANTWERPEN were not found.
The main activity of M & M BOUW ANTWERPEN is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M & M BOUW ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of M & M BOUW ANTWERPEN, open positions, location of M & M BOUW ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & M BOUW ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & M BOUW ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & M BOUW ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & M BOUW ANTWERPEN, employees, financial statistics.