GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO
Private companiesMiscellaneous Retail • GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

Contactgegevens GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CRESPIN 132 A; 7350; HENSIES, België

Telefoon (phone): 65430587 (+32-65430587) 65430587 (+32-65430587)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO
Products information GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO
(Get full report from official database of BE for GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO
Addition kinds of activities for GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
39490406. toboggans | Toboggans
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges

Werken bij GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Laat een reactie achter voor GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. Leave a respond for GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO. GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO op de google maps. Adres en contacten GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO
Location of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO on the google maps. Address and contacts of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: JEAN HOUBART | GARAGE VANDERMEERSCH | REDUCTA | RIGOLETTO | LE NORD

Other related companies as GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO: JEAN HOUBART | GARAGE VANDERMEERSCH | REDUCTA | RIGOLETTO | LE NORD

GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO bevindt zich op het adres: RUE DE CRESPIN 132 A; 7350; HENSIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, openstaande posities, locatie van GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO op de kaart.

GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, company assigned to the tax number BE06812042236. The company GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is located at the address: RUE DE CRESPIN 132 A; 7350; HENSIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Products created in GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO were not found.
The main activity of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO is not available. You also can look at reviews of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, open positions, location of GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE TECHNO CHASSIS-PINO CONTINO, employees, financial statistics.