BALCAEN ANC.

Contactgegevens BALCAEN ANC.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALCAEN ANC.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALCAEN ANC.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARPESTRAAT 13; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56330384 (+32-56330384) 56330384 (+32-56330384)

Fax (fax): +32 (55) 462-82-37 +32 (55) 462-82-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALCAEN ANC.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALCAEN ANC."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALCAEN ANC."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALCAEN ANC., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALCAEN ANC.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALCAEN ANC., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALCAEN ANC.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALCAEN ANC.
Products information BALCAEN ANC.

BTW identificatienummer (tax): BE06735961914
Ondernemingsnummer: 4508758544
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BALCAEN ANC. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALCAEN ANC.
(Get full report from official database of BE for BALCAEN ANC.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALCAEN ANC.
Addition kinds of activities for BALCAEN ANC.

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
22419900. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
28360202. tuberculine | Tuberculins
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
36990602. Kerstverlichting sets, elektrisch | Christmas tree lighting sets, electric
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij BALCAEN ANC.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALCAEN ANC.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALCAEN ANC.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALCAEN ANC.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BALCAEN ANC. in sociale netwerken
Look for responds of BALCAEN ANC. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALCAEN ANC.. Laat een reactie achter voor BALCAEN ANC.. BALCAEN ANC. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALCAEN ANC.. Leave a respond for BALCAEN ANC.. BALCAEN ANC. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALCAEN ANC. op de google maps. Adres en contacten BALCAEN ANC.
Location of BALCAEN ANC. on the google maps. Address and contacts of BALCAEN ANC.

Andere gerelateerde bedrijven als come BALCAEN ANC. BALCAEN ANC.: MICHبLE | MAISON TABARCO | KAREL PETRE | WILLEM BETZ | HUIS VAN DE BOUW

Other related companies as BALCAEN ANC.: MICHبLE | MAISON TABARCO | KAREL PETRE | WILLEM BETZ | HUIS VAN DE BOUW

BALCAEN ANC. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALCAEN ANC., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06735961914. Het bedrijf BALCAEN ANC. bevindt zich op het adres: CARPESTRAAT 13; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in BALCAEN ANC. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALCAEN ANC. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALCAEN ANC. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALCAEN ANC., openstaande posities, locatie van BALCAEN ANC. op de kaart.

BALCAEN ANC. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALCAEN ANC., company assigned to the tax number BE06735961914. The company BALCAEN ANC. is located at the address: CARPESTRAAT 13; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in BALCAEN ANC. were not found.
The main activity of BALCAEN ANC. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BALCAEN ANC. is not available. You also can look at reviews of BALCAEN ANC., open positions, location of BALCAEN ANC. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALCAEN ANC., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALCAEN ANC., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALCAEN ANC., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALCAEN ANC., employees, financial statistics.