FLAGRI-TECH BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLAGRI-TECH BVBA
Private companiesWater Transportation • FLAGRI-TECH BVBA

Contactgegevens FLAGRI-TECH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGRI-TECH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGRI-TECH BVBA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Molenhoekstr. 3 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-35-00-10 32-37-35-00-10

Fax (fax): 32-37-35-00-15 32-37-35-00-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGRI-TECH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGRI-TECH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGRI-TECH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGRI-TECH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGRI-TECH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGRI-TECH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGRI-TECH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGRI-TECH BVBA
Products information FLAGRI-TECH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04851531982
Ondernemingsnummer: 8876647949
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLAGRI-TECH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Indoor and greenhouse plants, floristry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGRI-TECH BVBA
(Get full report from official database of BE for FLAGRI-TECH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGRI-TECH BVBA
Addition kinds of activities for FLAGRI-TECH BVBA

736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
61119906. Lening marketing associatie | Student loan marketing association
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service

Werken bij FLAGRI-TECH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGRI-TECH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGRI-TECH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGRI-TECH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van FLAGRI-TECH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLAGRI-TECH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGRI-TECH BVBA. Laat een reactie achter voor FLAGRI-TECH BVBA. FLAGRI-TECH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGRI-TECH BVBA. Leave a respond for FLAGRI-TECH BVBA. FLAGRI-TECH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGRI-TECH BVBA op de google maps. Adres en contacten FLAGRI-TECH BVBA
Location of FLAGRI-TECH BVBA on the google maps. Address and contacts of FLAGRI-TECH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGRI-TECH BVBA FLAGRI-TECH BVBA: Daeghsels | ALEX DE WOLF | Peel Ingel | Marie-Cécile | ELZA VERRETH

Other related companies as FLAGRI-TECH BVBA: Daeghsels | ALEX DE WOLF | Peel Ingel | Marie-Cécile | ELZA VERRETH

FLAGRI-TECH BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGRI-TECH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04851531982. Het bedrijf FLAGRI-TECH BVBA bevindt zich op het adres: Molenhoekstr. 3 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Indoor and greenhouse plants, floristry. Producten gemaakt in FLAGRI-TECH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGRI-TECH BVBA is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGRI-TECH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGRI-TECH BVBA, openstaande posities, locatie van FLAGRI-TECH BVBA op de kaart.

FLAGRI-TECH BVBA is a company, that was registered 2007 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is FLAGRI-TECH BVBA, company assigned to the tax number BE04851531982. The company FLAGRI-TECH BVBA is located at the address: Molenhoekstr. 3 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Indoor and greenhouse plants, floristry. Products created in FLAGRI-TECH BVBA were not found.
The main activity of FLAGRI-TECH BVBA is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGRI-TECH BVBA is not available. You also can look at reviews of FLAGRI-TECH BVBA, open positions, location of FLAGRI-TECH BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGRI-TECH BVBA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGRI-TECH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGRI-TECH BVBA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGRI-TECH BVBA, employees, financial statistics.