JOHAN WOUTERS

Contactgegevens JOHAN WOUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN WOUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN WOUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUINE KOLK 11; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14816992 (+32-14816992) 14816992 (+32-14816992)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN WOUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN WOUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN WOUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN WOUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN WOUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN WOUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN WOUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN WOUTERS
Products information JOHAN WOUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOHAN WOUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN WOUTERS
(Get full report from official database of BE for JOHAN WOUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN WOUTERS
Addition kinds of activities for JOHAN WOUTERS

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij JOHAN WOUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN WOUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN WOUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN WOUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van JOHAN WOUTERS in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN WOUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN WOUTERS. Laat een reactie achter voor JOHAN WOUTERS. JOHAN WOUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN WOUTERS. Leave a respond for JOHAN WOUTERS. JOHAN WOUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN WOUTERS op de google maps. Adres en contacten JOHAN WOUTERS
Location of JOHAN WOUTERS on the google maps. Address and contacts of JOHAN WOUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN WOUTERS JOHAN WOUTERS: FP Loge SPRL | GOOSSENS METAALBOUW | K.TRON | S?BASTIEN OLIVIER | LE BECAUD

Other related companies as JOHAN WOUTERS: FP Loge SPRL | GOOSSENS METAALBOUW | K.TRON | S?BASTIEN OLIVIER | LE BECAUD

JOHAN WOUTERS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN WOUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf JOHAN WOUTERS bevindt zich op het adres: BRUINE KOLK 11; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Rundveehouders. Producten gemaakt in JOHAN WOUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN WOUTERS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN WOUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN WOUTERS, openstaande posities, locatie van JOHAN WOUTERS op de kaart.

JOHAN WOUTERS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN WOUTERS, company assigned to the tax number BE06072662353. The company JOHAN WOUTERS is located at the address: BRUINE KOLK 11; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Rundveehouders. Products created in JOHAN WOUTERS were not found.
The main activity of JOHAN WOUTERS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN WOUTERS is not available. You also can look at reviews of JOHAN WOUTERS, open positions, location of JOHAN WOUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN WOUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN WOUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN WOUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN WOUTERS, employees, financial statistics.