JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS

Contactgegevens JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUIPSTRAAT 20; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26489318 (+32-26489318) 26489318 (+32-26489318)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS
Products information JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS
(Get full report from official database of BE for JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS
Addition kinds of activities for JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS

504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
20770300. rendering | Rendering
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan

Werken bij JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Laat een reactie achter voor JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. Leave a respond for JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS. JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS op de google maps. Adres en contacten JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS
Location of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS on the google maps. Address and contacts of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: IMPAPRINT | Fun2B | J. VERMEIREN | Delvaux G | JANSSEN J

Other related companies as JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS: IMPAPRINT | Fun2B | J. VERMEIREN | Delvaux G | JANSSEN J

JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS bevindt zich op het adres: KUIPSTRAAT 20; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, openstaande posities, locatie van JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS op de kaart.

JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, company assigned to the tax number BE01390014648. The company JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is located at the address: KUIPSTRAAT 20; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS were not found.
The main activity of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS is not available. You also can look at reviews of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, open positions, location of JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN GUYAUX-LES QUATRE SAISONS, employees, financial statistics.