FE. VANDER ELST

Contactgegevens FE. VANDER ELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. VANDER ELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. VANDER ELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARADIJSVOGELLAAN 104; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 26720123 (+32-26720123) 26720123 (+32-26720123)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. VANDER ELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. VANDER ELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. VANDER ELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. VANDER ELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. VANDER ELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. VANDER ELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. VANDER ELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. VANDER ELST
Products information FE. VANDER ELST

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FE. VANDER ELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. VANDER ELST
(Get full report from official database of BE for FE. VANDER ELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. VANDER ELST
Addition kinds of activities for FE. VANDER ELST

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
899903. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law

Werken bij FE. VANDER ELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. VANDER ELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. VANDER ELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. VANDER ELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van FE. VANDER ELST in sociale netwerken
Look for responds of FE. VANDER ELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. VANDER ELST. Laat een reactie achter voor FE. VANDER ELST. FE. VANDER ELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. VANDER ELST. Leave a respond for FE. VANDER ELST. FE. VANDER ELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. VANDER ELST op de google maps. Adres en contacten FE. VANDER ELST
Location of FE. VANDER ELST on the google maps. Address and contacts of FE. VANDER ELST

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. VANDER ELST FE. VANDER ELST: Katrientje VZW | FROMAGERIE DE LA TOURELLE | V.B. CENTRE D?V?LOPPEMENT | FIRMIN WAUTERS | GARAGE VERHEYEN

Other related companies as FE. VANDER ELST: Katrientje VZW | FROMAGERIE DE LA TOURELLE | V.B. CENTRE D?V?LOPPEMENT | FIRMIN WAUTERS | GARAGE VERHEYEN

FE. VANDER ELST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. VANDER ELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf FE. VANDER ELST bevindt zich op het adres: PARADIJSVOGELLAAN 104; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in FE. VANDER ELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. VANDER ELST is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. VANDER ELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. VANDER ELST, openstaande posities, locatie van FE. VANDER ELST op de kaart.

FE. VANDER ELST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. VANDER ELST, company assigned to the tax number BE04020141601. The company FE. VANDER ELST is located at the address: PARADIJSVOGELLAAN 104; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in FE. VANDER ELST were not found.
The main activity of FE. VANDER ELST is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. VANDER ELST is not available. You also can look at reviews of FE. VANDER ELST, open positions, location of FE. VANDER ELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. VANDER ELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. VANDER ELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. VANDER ELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. VANDER ELST, employees, financial statistics.