Javaux Bissot & Fils SPRL

Contactgegevens Javaux Bissot & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Javaux Bissot & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Javaux Bissot & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jehonville 28 6890 Ochamps (Libin), België

Telefoon (phone): +32 (53) 469-11-64 +32 (53) 469-11-64

Fax (fax): +32 (16) 515-15-81 +32 (16) 515-15-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Javaux Bissot & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Javaux Bissot & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Javaux Bissot & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Javaux Bissot & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Javaux Bissot & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Javaux Bissot & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Javaux Bissot & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Javaux Bissot & Fils SPRL
Products information Javaux Bissot & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09789062500
Ondernemingsnummer: 9403167724
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Javaux Bissot & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Javaux Bissot & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Javaux Bissot & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Javaux Bissot & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Javaux Bissot & Fils SPRL

26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
38430201. Cement, tandheelkunde | Cement, dental
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
73610200. registries | Registries

Werken bij Javaux Bissot & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Javaux Bissot & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Javaux Bissot & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Javaux Bissot & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van Javaux Bissot & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Javaux Bissot & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Javaux Bissot & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Javaux Bissot & Fils SPRL. Javaux Bissot & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Javaux Bissot & Fils SPRL. Leave a respond for Javaux Bissot & Fils SPRL. Javaux Bissot & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Javaux Bissot & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Javaux Bissot & Fils SPRL
Location of Javaux Bissot & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Javaux Bissot & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Javaux Bissot & Fils SPRL Javaux Bissot & Fils SPRL: O L Vrouw Rustoord | RUDI MAGDELEYNS | Van Vaeck Jill | ESSENSE T.C. INTER | E.P.C.F. RENIPONT

Other related companies as Javaux Bissot & Fils SPRL: O L Vrouw Rustoord | RUDI MAGDELEYNS | Van Vaeck Jill | ESSENSE T.C. INTER | E.P.C.F. RENIPONT

Javaux Bissot & Fils SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Javaux Bissot & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09789062500. Het bedrijf Javaux Bissot & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Jehonville 28 6890 Ochamps (Libin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Javaux Bissot & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Javaux Bissot & Fils SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Javaux Bissot & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Javaux Bissot & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Javaux Bissot & Fils SPRL op de kaart.

Javaux Bissot & Fils SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Javaux Bissot & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE09789062500. The company Javaux Bissot & Fils SPRL is located at the address: Rue de Jehonville 28 6890 Ochamps (Libin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Javaux Bissot & Fils SPRL were not found.
The main activity of Javaux Bissot & Fils SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Javaux Bissot & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Javaux Bissot & Fils SPRL, open positions, location of Javaux Bissot & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Javaux Bissot & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Javaux Bissot & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Javaux Bissot & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Javaux Bissot & Fils SPRL, employees, financial statistics.