MARBRA-LYS TRAPPEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • MARBRA-LYS TRAPPEN
Private companiesInsurance Carriers • MARBRA-LYS TRAPPEN

Contactgegevens MARBRA-LYS TRAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARBRA-LYS TRAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARBRA-LYS TRAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPINNERIJSTRAAT 25; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56201410 (+32-56201410) 56201410 (+32-56201410)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARBRA-LYS TRAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARBRA-LYS TRAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARBRA-LYS TRAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARBRA-LYS TRAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARBRA-LYS TRAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARBRA-LYS TRAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARBRA-LYS TRAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARBRA-LYS TRAPPEN
Products information MARBRA-LYS TRAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARBRA-LYS TRAPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARBRA-LYS TRAPPEN
(Get full report from official database of BE for MARBRA-LYS TRAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARBRA-LYS TRAPPEN
Addition kinds of activities for MARBRA-LYS TRAPPEN

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
35450323. pushers | Pushers
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental

Werken bij MARBRA-LYS TRAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARBRA-LYS TRAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARBRA-LYS TRAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARBRA-LYS TRAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van MARBRA-LYS TRAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of MARBRA-LYS TRAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARBRA-LYS TRAPPEN. Laat een reactie achter voor MARBRA-LYS TRAPPEN. MARBRA-LYS TRAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARBRA-LYS TRAPPEN. Leave a respond for MARBRA-LYS TRAPPEN. MARBRA-LYS TRAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARBRA-LYS TRAPPEN op de google maps. Adres en contacten MARBRA-LYS TRAPPEN
Location of MARBRA-LYS TRAPPEN on the google maps. Address and contacts of MARBRA-LYS TRAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARBRA-LYS TRAPPEN MARBRA-LYS TRAPPEN: HUIS TREES | Xcoms International SA | FA. GUYMETAL | REIZEN MAMA AFRICA | LUC VERSCHUEREN

Other related companies as MARBRA-LYS TRAPPEN: HUIS TREES | Xcoms International SA | FA. GUYMETAL | REIZEN MAMA AFRICA | LUC VERSCHUEREN

MARBRA-LYS TRAPPEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARBRA-LYS TRAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf MARBRA-LYS TRAPPEN bevindt zich op het adres: SPINNERIJSTRAAT 25; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in MARBRA-LYS TRAPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARBRA-LYS TRAPPEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARBRA-LYS TRAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARBRA-LYS TRAPPEN, openstaande posities, locatie van MARBRA-LYS TRAPPEN op de kaart.

MARBRA-LYS TRAPPEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARBRA-LYS TRAPPEN, company assigned to the tax number BE03794372558. The company MARBRA-LYS TRAPPEN is located at the address: SPINNERIJSTRAAT 25; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in MARBRA-LYS TRAPPEN were not found.
The main activity of MARBRA-LYS TRAPPEN is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARBRA-LYS TRAPPEN is not available. You also can look at reviews of MARBRA-LYS TRAPPEN, open positions, location of MARBRA-LYS TRAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARBRA-LYS TRAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARBRA-LYS TRAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARBRA-LYS TRAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARBRA-LYS TRAPPEN, employees, financial statistics.