ETS. MARTIN PIERRE

Contactgegevens ETS. MARTIN PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. MARTIN PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. MARTIN PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HOUDREMONT 24BC; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 61501139 (+32-61501139) 61501139 (+32-61501139)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. MARTIN PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. MARTIN PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. MARTIN PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. MARTIN PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. MARTIN PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. MARTIN PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. MARTIN PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. MARTIN PIERRE
Products information ETS. MARTIN PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ETS. MARTIN PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. MARTIN PIERRE
(Get full report from official database of BE for ETS. MARTIN PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. MARTIN PIERRE
Addition kinds of activities for ETS. MARTIN PIERRE

20230104. Powdered baby formule | Powdered baby formula
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
73890900. Financiële diensten | Financial services
78190302. Tv-tape diensten: bewerken, overdragen, enz. | Tv tape services: editing, transfers, etc.

Werken bij ETS. MARTIN PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. MARTIN PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. MARTIN PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. MARTIN PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van ETS. MARTIN PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of ETS. MARTIN PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. MARTIN PIERRE. Laat een reactie achter voor ETS. MARTIN PIERRE. ETS. MARTIN PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. MARTIN PIERRE. Leave a respond for ETS. MARTIN PIERRE. ETS. MARTIN PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. MARTIN PIERRE op de google maps. Adres en contacten ETS. MARTIN PIERRE
Location of ETS. MARTIN PIERRE on the google maps. Address and contacts of ETS. MARTIN PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. MARTIN PIERRE ETS. MARTIN PIERRE: Bouw Interieurs BVBA | HOLVOET VINCENT-HOVI | Outfit | IRA S.P.R.L. | DE POST

Other related companies as ETS. MARTIN PIERRE: Bouw Interieurs BVBA | HOLVOET VINCENT-HOVI | Outfit | IRA S.P.R.L. | DE POST

ETS. MARTIN PIERRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. MARTIN PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf ETS. MARTIN PIERRE bevindt zich op het adres: RUE D'HOUDREMONT 24BC; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in ETS. MARTIN PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. MARTIN PIERRE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. MARTIN PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. MARTIN PIERRE, openstaande posities, locatie van ETS. MARTIN PIERRE op de kaart.

ETS. MARTIN PIERRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. MARTIN PIERRE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company ETS. MARTIN PIERRE is located at the address: RUE D'HOUDREMONT 24BC; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in ETS. MARTIN PIERRE were not found.
The main activity of ETS. MARTIN PIERRE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. MARTIN PIERRE is not available. You also can look at reviews of ETS. MARTIN PIERRE, open positions, location of ETS. MARTIN PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. MARTIN PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. MARTIN PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. MARTIN PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. MARTIN PIERRE, employees, financial statistics.