MEUBLES GIET & FILS

Contactgegevens MEUBLES GIET & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES GIET & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES GIET & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80679601 (+32-80679601) 80679601 (+32-80679601)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES GIET & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES GIET & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES GIET & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES GIET & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES GIET & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES GIET & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES GIET & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES GIET & FILS
Products information MEUBLES GIET & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MEUBLES GIET & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES GIET & FILS
(Get full report from official database of BE for MEUBLES GIET & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES GIET & FILS
Addition kinds of activities for MEUBLES GIET & FILS

10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
50840506. jigs | Jigs
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
72990800. Steekdiensten | Stitching services

Werken bij MEUBLES GIET & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES GIET & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES GIET & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES GIET & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES GIET & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES GIET & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES GIET & FILS. Laat een reactie achter voor MEUBLES GIET & FILS. MEUBLES GIET & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES GIET & FILS. Leave a respond for MEUBLES GIET & FILS. MEUBLES GIET & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES GIET & FILS op de google maps. Adres en contacten MEUBLES GIET & FILS
Location of MEUBLES GIET & FILS on the google maps. Address and contacts of MEUBLES GIET & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES GIET & FILS MEUBLES GIET & FILS: Pots E | AMEDE MAENHOUT | Cactus | Bayart Christian | FRITUUR KOFFIESHOP B?RKE

Other related companies as MEUBLES GIET & FILS: Pots E | AMEDE MAENHOUT | Cactus | Bayart Christian | FRITUUR KOFFIESHOP B?RKE

MEUBLES GIET & FILS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES GIET & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf MEUBLES GIET & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES GIET & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES GIET & FILS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES GIET & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES GIET & FILS, openstaande posities, locatie van MEUBLES GIET & FILS op de kaart.

MEUBLES GIET & FILS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES GIET & FILS, company assigned to the tax number BE05659576416. The company MEUBLES GIET & FILS is located at the address: RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES GIET & FILS were not found.
The main activity of MEUBLES GIET & FILS is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES GIET & FILS is not available. You also can look at reviews of MEUBLES GIET & FILS, open positions, location of MEUBLES GIET & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES GIET & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES GIET & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES GIET & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES GIET & FILS, employees, financial statistics.