CUISINES DEHOUX

Contactgegevens CUISINES DEHOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISINES DEHOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISINES DEHOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOIRE BOUTEILLE 3; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64557470 (+32-64557470) 64557470 (+32-64557470)

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISINES DEHOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISINES DEHOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISINES DEHOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISINES DEHOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISINES DEHOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISINES DEHOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISINES DEHOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISINES DEHOUX
Products information CUISINES DEHOUX

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CUISINES DEHOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISINES DEHOUX
(Get full report from official database of BE for CUISINES DEHOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISINES DEHOUX
Addition kinds of activities for CUISINES DEHOUX

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
17420101. gipsplaten | Drywall
34431101. Sluizen | Airlocks
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
50850700. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij CUISINES DEHOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISINES DEHOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISINES DEHOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISINES DEHOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van CUISINES DEHOUX in sociale netwerken
Look for responds of CUISINES DEHOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISINES DEHOUX. Laat een reactie achter voor CUISINES DEHOUX. CUISINES DEHOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISINES DEHOUX. Leave a respond for CUISINES DEHOUX. CUISINES DEHOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISINES DEHOUX op de google maps. Adres en contacten CUISINES DEHOUX
Location of CUISINES DEHOUX on the google maps. Address and contacts of CUISINES DEHOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISINES DEHOUX CUISINES DEHOUX: J.M.A. MALDEGEM | CROMBEZ | ANNICK DECOUTERE | RUDI GOOSSENS | VAN HERCK

Other related companies as CUISINES DEHOUX: J.M.A. MALDEGEM | CROMBEZ | ANNICK DECOUTERE | RUDI GOOSSENS | VAN HERCK

CUISINES DEHOUX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISINES DEHOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf CUISINES DEHOUX bevindt zich op het adres: RUE NOIRE BOUTEILLE 3; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in CUISINES DEHOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUISINES DEHOUX is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISINES DEHOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISINES DEHOUX, openstaande posities, locatie van CUISINES DEHOUX op de kaart.

CUISINES DEHOUX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUISINES DEHOUX, company assigned to the tax number BE04207733154. The company CUISINES DEHOUX is located at the address: RUE NOIRE BOUTEILLE 3; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in CUISINES DEHOUX were not found.
The main activity of CUISINES DEHOUX is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISINES DEHOUX is not available. You also can look at reviews of CUISINES DEHOUX, open positions, location of CUISINES DEHOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISINES DEHOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISINES DEHOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISINES DEHOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISINES DEHOUX, employees, financial statistics.