CROMBEZ

Contactgegevens CROMBEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROMBEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROMBEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DENIS-HENRIET 7; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71817295 (+32-71817295) 71817295 (+32-71817295)

Fax (fax): +32 (19) 840-59-17 +32 (19) 840-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROMBEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROMBEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROMBEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROMBEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROMBEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROMBEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROMBEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROMBEZ
Products information CROMBEZ

BTW identificatienummer (tax): BE03621612548
Ondernemingsnummer: 7701660156
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CROMBEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROMBEZ
(Get full report from official database of BE for CROMBEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROMBEZ
Addition kinds of activities for CROMBEZ

14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
22579901. Verven en afwerken cirkelvormige breien stoffen | Dyeing and finishing circular knit fabrics
26550206. Containers, vloeibare strakke vezel: uit aangekocht materiaal | Containers, liquid tight fiber: from purchased material
32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
38230202. Manometers, industrieel proces type | Manometers, industrial process type

Werken bij CROMBEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROMBEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROMBEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROMBEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Productie voeding (kaas) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

 • Elektricien (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

 • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

 • Huishoudhulp (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

 • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • Business Manager - Volume (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: INGRAM MICRO

  Type: Vaste Job

  Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van CROMBEZ in sociale netwerken
Look for responds of CROMBEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROMBEZ. Laat een reactie achter voor CROMBEZ. CROMBEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROMBEZ. Leave a respond for CROMBEZ. CROMBEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROMBEZ op de google maps. Adres en contacten CROMBEZ
Location of CROMBEZ on the google maps. Address and contacts of CROMBEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come CROMBEZ CROMBEZ: Carine | ADERA SOFTWARE | F. DE HERTOG | KON. TECHNISCH ATHENEUM | Globe Continental NV

Other related companies as CROMBEZ: Carine | ADERA SOFTWARE | F. DE HERTOG | KON. TECHNISCH ATHENEUM | Globe Continental NV

CROMBEZ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROMBEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621612548. Het bedrijf CROMBEZ bevindt zich op het adres: RUE DENIS-HENRIET 7; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in CROMBEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROMBEZ is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROMBEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROMBEZ, openstaande posities, locatie van CROMBEZ op de kaart.

CROMBEZ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROMBEZ, company assigned to the tax number BE03621612548. The company CROMBEZ is located at the address: RUE DENIS-HENRIET 7; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in CROMBEZ were not found.
The main activity of CROMBEZ is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CROMBEZ is not available. You also can look at reviews of CROMBEZ, open positions, location of CROMBEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROMBEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROMBEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROMBEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROMBEZ, employees, financial statistics.