STAN DU FOUR

Contactgegevens STAN DU FOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAN DU FOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAN DU FOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NONNESTRAAT 40; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34819916 (+32-34819916) 34819916 (+32-34819916)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAN DU FOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAN DU FOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAN DU FOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAN DU FOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAN DU FOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAN DU FOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAN DU FOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAN DU FOUR
Products information STAN DU FOUR

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in STAN DU FOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAN DU FOUR
(Get full report from official database of BE for STAN DU FOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAN DU FOUR
Addition kinds of activities for STAN DU FOUR

225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
38290212. Vochtdichtheidsmeters | Moisture density meters
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij STAN DU FOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAN DU FOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAN DU FOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAN DU FOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van STAN DU FOUR in sociale netwerken
Look for responds of STAN DU FOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAN DU FOUR. Laat een reactie achter voor STAN DU FOUR. STAN DU FOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAN DU FOUR. Leave a respond for STAN DU FOUR. STAN DU FOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAN DU FOUR op de google maps. Adres en contacten STAN DU FOUR
Location of STAN DU FOUR on the google maps. Address and contacts of STAN DU FOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come STAN DU FOUR STAN DU FOUR: J R C NV | Ilot (L') ASBL | SARDAIGNE IMPORT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | STEVEN BOEYNAEMS

Other related companies as STAN DU FOUR: J R C NV | Ilot (L') ASBL | SARDAIGNE IMPORT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | STEVEN BOEYNAEMS

STAN DU FOUR is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAN DU FOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf STAN DU FOUR bevindt zich op het adres: NONNESTRAAT 40; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in STAN DU FOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAN DU FOUR is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAN DU FOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAN DU FOUR, openstaande posities, locatie van STAN DU FOUR op de kaart.

STAN DU FOUR is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAN DU FOUR, company assigned to the tax number BE06187194824. The company STAN DU FOUR is located at the address: NONNESTRAAT 40; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in STAN DU FOUR were not found.
The main activity of STAN DU FOUR is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STAN DU FOUR is not available. You also can look at reviews of STAN DU FOUR, open positions, location of STAN DU FOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAN DU FOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAN DU FOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAN DU FOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAN DU FOUR, employees, financial statistics.