LUCIEN STERCKX

Contactgegevens LUCIEN STERCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN STERCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN STERCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIL 39; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14301073 (+32-14301073) 14301073 (+32-14301073)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN STERCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN STERCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN STERCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN STERCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN STERCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN STERCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN STERCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN STERCKX
Products information LUCIEN STERCKX

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LUCIEN STERCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN STERCKX
(Get full report from official database of BE for LUCIEN STERCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN STERCKX
Addition kinds of activities for LUCIEN STERCKX

364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
50859905. Gasapparatuur, onderdelen en benodigdheden | Gas equipment, parts and supplies
72999911. Huisdier, thuis | Pet sitting, in-home
86610108. Christelijke gereformeerde kerk | Christian reformed church

Werken bij LUCIEN STERCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN STERCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN STERCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN STERCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN STERCKX in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN STERCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN STERCKX. Laat een reactie achter voor LUCIEN STERCKX. LUCIEN STERCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN STERCKX. Leave a respond for LUCIEN STERCKX. LUCIEN STERCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN STERCKX op de google maps. Adres en contacten LUCIEN STERCKX
Location of LUCIEN STERCKX on the google maps. Address and contacts of LUCIEN STERCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN STERCKX LUCIEN STERCKX: NEMERY S. | CENTRE CULT. DE LA REID | D. GRIGNARD | Smits S | L'AUBERGINE

Other related companies as LUCIEN STERCKX: NEMERY S. | CENTRE CULT. DE LA REID | D. GRIGNARD | Smits S | L'AUBERGINE

LUCIEN STERCKX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN STERCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf LUCIEN STERCKX bevindt zich op het adres: LIL 39; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in LUCIEN STERCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN STERCKX is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN STERCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN STERCKX, openstaande posities, locatie van LUCIEN STERCKX op de kaart.

LUCIEN STERCKX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN STERCKX, company assigned to the tax number BE09121643066. The company LUCIEN STERCKX is located at the address: LIL 39; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in LUCIEN STERCKX were not found.
The main activity of LUCIEN STERCKX is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN STERCKX is not available. You also can look at reviews of LUCIEN STERCKX, open positions, location of LUCIEN STERCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN STERCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN STERCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN STERCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN STERCKX, employees, financial statistics.