EURO-FRAME

Contactgegevens EURO-FRAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-FRAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-FRAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JENNEVALLAAN 9; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34542753 (+32-34542753) 34542753 (+32-34542753)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-FRAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-FRAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-FRAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-FRAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-FRAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-FRAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-FRAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-FRAME
Products information EURO-FRAME

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in EURO-FRAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-FRAME
(Get full report from official database of BE for EURO-FRAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-FRAME
Addition kinds of activities for EURO-FRAME

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
17319902. Computer installatie | Computer installation
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij EURO-FRAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-FRAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-FRAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-FRAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van EURO-FRAME in sociale netwerken
Look for responds of EURO-FRAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-FRAME. Laat een reactie achter voor EURO-FRAME. EURO-FRAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-FRAME. Leave a respond for EURO-FRAME. EURO-FRAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-FRAME op de google maps. Adres en contacten EURO-FRAME
Location of EURO-FRAME on the google maps. Address and contacts of EURO-FRAME

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-FRAME EURO-FRAME: ALTERNATIEF VZW | TAVERNE ?T PROMILLEKE | URBAIN DELVA | Buitenleven (Het) | F. VERHAEGHE

Other related companies as EURO-FRAME: ALTERNATIEF VZW | TAVERNE ?T PROMILLEKE | URBAIN DELVA | Buitenleven (Het) | F. VERHAEGHE

EURO-FRAME is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-FRAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf EURO-FRAME bevindt zich op het adres: JENNEVALLAAN 9; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in EURO-FRAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-FRAME is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-FRAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-FRAME, openstaande posities, locatie van EURO-FRAME op de kaart.

EURO-FRAME is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-FRAME, company assigned to the tax number BE05823272705. The company EURO-FRAME is located at the address: JENNEVALLAAN 9; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in EURO-FRAME were not found.
The main activity of EURO-FRAME is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-FRAME is not available. You also can look at reviews of EURO-FRAME, open positions, location of EURO-FRAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-FRAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-FRAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-FRAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-FRAME, employees, financial statistics.