FLACOTEX/VELOUTA NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLACOTEX/VELOUTA NV
Private companiesMotion Pictures • FLACOTEX/VELOUTA NV

Contactgegevens FLACOTEX/VELOUTA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACOTEX/VELOUTA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACOTEX/VELOUTA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverenstraat 17 8540 Deerlijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-71-75-31 32-56-71-75-31

Fax (fax): 32-56-70-14-55 32-56-70-14-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACOTEX/VELOUTA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACOTEX/VELOUTA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACOTEX/VELOUTA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACOTEX/VELOUTA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACOTEX/VELOUTA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACOTEX/VELOUTA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACOTEX/VELOUTA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACOTEX/VELOUTA NV
Products information FLACOTEX/VELOUTA NV

BTW identificatienummer (tax): BE09723419189
Ondernemingsnummer: 4671630859
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLACOTEX/VELOUTA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Weaving - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACOTEX/VELOUTA NV
(Get full report from official database of BE for FLACOTEX/VELOUTA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACOTEX/VELOUTA NV
Addition kinds of activities for FLACOTEX/VELOUTA NV

448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
07830102. Planten diensten, sierboom | Planting services, ornamental tree
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal

Werken bij FLACOTEX/VELOUTA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACOTEX/VELOUTA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACOTEX/VELOUTA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACOTEX/VELOUTA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

Zoek naar antwoorden van FLACOTEX/VELOUTA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLACOTEX/VELOUTA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACOTEX/VELOUTA NV. Laat een reactie achter voor FLACOTEX/VELOUTA NV. FLACOTEX/VELOUTA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACOTEX/VELOUTA NV. Leave a respond for FLACOTEX/VELOUTA NV. FLACOTEX/VELOUTA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACOTEX/VELOUTA NV op de google maps. Adres en contacten FLACOTEX/VELOUTA NV
Location of FLACOTEX/VELOUTA NV on the google maps. Address and contacts of FLACOTEX/VELOUTA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACOTEX/VELOUTA NV FLACOTEX/VELOUTA NV: IPPA | RENMANS | PEETERS BOUW EN INTERIEUR | MULLER ET FILS | Wim Vanherck WT Corp BVBA

Other related companies as FLACOTEX/VELOUTA NV: IPPA | RENMANS | PEETERS BOUW EN INTERIEUR | MULLER ET FILS | Wim Vanherck WT Corp BVBA

FLACOTEX/VELOUTA NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACOTEX/VELOUTA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09723419189. Het bedrijf FLACOTEX/VELOUTA NV bevindt zich op het adres: Beverenstraat 17 8540 Deerlijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Weaving - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLACOTEX/VELOUTA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLACOTEX/VELOUTA NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACOTEX/VELOUTA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACOTEX/VELOUTA NV, openstaande posities, locatie van FLACOTEX/VELOUTA NV op de kaart.

FLACOTEX/VELOUTA NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACOTEX/VELOUTA NV, company assigned to the tax number BE09723419189. The company FLACOTEX/VELOUTA NV is located at the address: Beverenstraat 17 8540 Deerlijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Weaving - machinery and equipment. Products created in FLACOTEX/VELOUTA NV were not found.
The main activity of FLACOTEX/VELOUTA NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACOTEX/VELOUTA NV is not available. You also can look at reviews of FLACOTEX/VELOUTA NV, open positions, location of FLACOTEX/VELOUTA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACOTEX/VELOUTA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACOTEX/VELOUTA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACOTEX/VELOUTA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACOTEX/VELOUTA NV, employees, financial statistics.