Vanpoucke H

Contactgegevens Vanpoucke H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanpoucke H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanpoucke H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gevaerts-Zuid 42 8730 Beernem, België

Telefoon (phone): +32 (3) 544-80-31 +32 (3) 544-80-31

Fax (fax): +32 (61) 833-92-70 +32 (61) 833-92-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanpoucke H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanpoucke H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanpoucke H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanpoucke H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanpoucke H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanpoucke H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanpoucke H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanpoucke H
Products information Vanpoucke H

BTW identificatienummer (tax): BE03791076660
Ondernemingsnummer: 4778472900
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Vanpoucke H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanpoucke H
(Get full report from official database of BE for Vanpoucke H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanpoucke H
Addition kinds of activities for Vanpoucke H

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
412100. Taxi's | Taxicabs
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
27890101. Kaartmontage | Map mounting
28990205. Rode olie (oliezuur) | Red oil (oleic acid)
78120000. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij Vanpoucke H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanpoucke H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanpoucke H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanpoucke H. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van Vanpoucke H in sociale netwerken
Look for responds of Vanpoucke H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanpoucke H. Laat een reactie achter voor Vanpoucke H. Vanpoucke H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanpoucke H. Leave a respond for Vanpoucke H. Vanpoucke H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanpoucke H op de google maps. Adres en contacten Vanpoucke H
Location of Vanpoucke H on the google maps. Address and contacts of Vanpoucke H

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanpoucke H Vanpoucke H: LUC NAESSENS | PUBLI-LINE | DW CAR DESIGN | Tabbi P | Pisele F

Other related companies as Vanpoucke H: LUC NAESSENS | PUBLI-LINE | DW CAR DESIGN | Tabbi P | Pisele F

Vanpoucke H is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanpoucke H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791076660. Het bedrijf Vanpoucke H bevindt zich op het adres: Gevaerts-Zuid 42 8730 Beernem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Vanpoucke H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanpoucke H is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanpoucke H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanpoucke H, openstaande posities, locatie van Vanpoucke H op de kaart.

Vanpoucke H is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanpoucke H, company assigned to the tax number BE03791076660. The company Vanpoucke H is located at the address: Gevaerts-Zuid 42 8730 Beernem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Vanpoucke H were not found.
The main activity of Vanpoucke H is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanpoucke H is not available. You also can look at reviews of Vanpoucke H, open positions, location of Vanpoucke H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanpoucke H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanpoucke H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanpoucke H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanpoucke H, employees, financial statistics.