BOLLAERT A.

Contactgegevens BOLLAERT A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOLLAERT A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOLLAERT A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. CONSCIENCESTRAAT 47; 9120; BEVEREN-WAAS, België

Telefoon (phone): 37750402 (+32-37750402) 37750402 (+32-37750402)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOLLAERT A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOLLAERT A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOLLAERT A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOLLAERT A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOLLAERT A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOLLAERT A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOLLAERT A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOLLAERT A.
Products information BOLLAERT A.

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOLLAERT A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOLLAERT A.
(Get full report from official database of BE for BOLLAERT A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOLLAERT A.
Addition kinds of activities for BOLLAERT A.

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
27549908. Werkdruk: gravure | Job printing: gravure
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec

Werken bij BOLLAERT A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOLLAERT A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOLLAERT A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOLLAERT A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van BOLLAERT A. in sociale netwerken
Look for responds of BOLLAERT A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOLLAERT A.. Laat een reactie achter voor BOLLAERT A.. BOLLAERT A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOLLAERT A.. Leave a respond for BOLLAERT A.. BOLLAERT A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOLLAERT A. op de google maps. Adres en contacten BOLLAERT A.
Location of BOLLAERT A. on the google maps. Address and contacts of BOLLAERT A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOLLAERT A. BOLLAERT A.: BBL | KBC | CR?ATION CORALINE | Claud'In | BOURGEOIS

Other related companies as BOLLAERT A.: BBL | KBC | CR?ATION CORALINE | Claud'In | BOURGEOIS

BOLLAERT A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOLLAERT A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf BOLLAERT A. bevindt zich op het adres: H. CONSCIENCESTRAAT 47; 9120; BEVEREN-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in BOLLAERT A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOLLAERT A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOLLAERT A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOLLAERT A., openstaande posities, locatie van BOLLAERT A. op de kaart.

BOLLAERT A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOLLAERT A., company assigned to the tax number BE04346160888. The company BOLLAERT A. is located at the address: H. CONSCIENCESTRAAT 47; 9120; BEVEREN-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in BOLLAERT A. were not found.
The main activity of BOLLAERT A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOLLAERT A. is not available. You also can look at reviews of BOLLAERT A., open positions, location of BOLLAERT A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOLLAERT A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOLLAERT A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOLLAERT A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOLLAERT A., employees, financial statistics.