VANDEVOIR ALAIN

Contactgegevens VANDEVOIR ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEVOIR ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEVOIR ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAURICE BERTRAND 530; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85825489 (+32-85825489) 85825489 (+32-85825489)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEVOIR ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEVOIR ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEVOIR ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEVOIR ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEVOIR ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEVOIR ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEVOIR ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEVOIR ALAIN
Products information VANDEVOIR ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VANDEVOIR ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEVOIR ALAIN
(Get full report from official database of BE for VANDEVOIR ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEVOIR ALAIN
Addition kinds of activities for VANDEVOIR ALAIN

602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij VANDEVOIR ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEVOIR ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEVOIR ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEVOIR ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van VANDEVOIR ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of VANDEVOIR ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEVOIR ALAIN. Laat een reactie achter voor VANDEVOIR ALAIN. VANDEVOIR ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEVOIR ALAIN. Leave a respond for VANDEVOIR ALAIN. VANDEVOIR ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEVOIR ALAIN op de google maps. Adres en contacten VANDEVOIR ALAIN
Location of VANDEVOIR ALAIN on the google maps. Address and contacts of VANDEVOIR ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEVOIR ALAIN VANDEVOIR ALAIN: KAESER KOMPRESSOREN BVBA | COIFFURE LILLO | DEFENSE | BROOD & BANKET MOENS | Weber Jean-Luc

Other related companies as VANDEVOIR ALAIN: KAESER KOMPRESSOREN BVBA | COIFFURE LILLO | DEFENSE | BROOD & BANKET MOENS | Weber Jean-Luc

VANDEVOIR ALAIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEVOIR ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf VANDEVOIR ALAIN bevindt zich op het adres: RUE MAURICE BERTRAND 530; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in VANDEVOIR ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEVOIR ALAIN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEVOIR ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEVOIR ALAIN, openstaande posities, locatie van VANDEVOIR ALAIN op de kaart.

VANDEVOIR ALAIN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEVOIR ALAIN, company assigned to the tax number BE08303985595. The company VANDEVOIR ALAIN is located at the address: RUE MAURICE BERTRAND 530; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in VANDEVOIR ALAIN were not found.
The main activity of VANDEVOIR ALAIN is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEVOIR ALAIN is not available. You also can look at reviews of VANDEVOIR ALAIN, open positions, location of VANDEVOIR ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEVOIR ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEVOIR ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEVOIR ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEVOIR ALAIN, employees, financial statistics.