URBAIN VAN ONGEVAL

Contactgegevens URBAIN VAN ONGEVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data URBAIN VAN ONGEVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

URBAIN VAN ONGEVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRICHTSTRAAT 3; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 54412276 (+32-54412276) 54412276 (+32-54412276)

Fax (fax): +32 (4) 470-19-41 +32 (4) 470-19-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) URBAIN VAN ONGEVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "URBAIN VAN ONGEVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "URBAIN VAN ONGEVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van URBAIN VAN ONGEVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen URBAIN VAN ONGEVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of URBAIN VAN ONGEVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees URBAIN VAN ONGEVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti URBAIN VAN ONGEVAL
Products information URBAIN VAN ONGEVAL

BTW identificatienummer (tax): BE02427947998
Ondernemingsnummer: 4282165527
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in URBAIN VAN ONGEVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor URBAIN VAN ONGEVAL
(Get full report from official database of BE for URBAIN VAN ONGEVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor URBAIN VAN ONGEVAL
Addition kinds of activities for URBAIN VAN ONGEVAL

519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
29920102. Snijolie, mixen: gemaakt van aangekochte materialen | Cutting oils, blending: made from purchased materials
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
51910302. Graszaad | Grass seed

Werken bij URBAIN VAN ONGEVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in URBAIN VAN ONGEVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor URBAIN VAN ONGEVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for URBAIN VAN ONGEVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van URBAIN VAN ONGEVAL in sociale netwerken
Look for responds of URBAIN VAN ONGEVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor URBAIN VAN ONGEVAL. Laat een reactie achter voor URBAIN VAN ONGEVAL. URBAIN VAN ONGEVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for URBAIN VAN ONGEVAL. Leave a respond for URBAIN VAN ONGEVAL. URBAIN VAN ONGEVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie URBAIN VAN ONGEVAL op de google maps. Adres en contacten URBAIN VAN ONGEVAL
Location of URBAIN VAN ONGEVAL on the google maps. Address and contacts of URBAIN VAN ONGEVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come URBAIN VAN ONGEVAL URBAIN VAN ONGEVAL: EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER | AQUA BLUE ZA?RE | Humitab BVBA | A.C. ST. GENT | KRIBBE 'T GIRAFKE

Other related companies as URBAIN VAN ONGEVAL: EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER | AQUA BLUE ZA?RE | Humitab BVBA | A.C. ST. GENT | KRIBBE 'T GIRAFKE

URBAIN VAN ONGEVAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is URBAIN VAN ONGEVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02427947998. Het bedrijf URBAIN VAN ONGEVAL bevindt zich op het adres: STRICHTSTRAAT 3; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in URBAIN VAN ONGEVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van URBAIN VAN ONGEVAL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van URBAIN VAN ONGEVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van URBAIN VAN ONGEVAL, openstaande posities, locatie van URBAIN VAN ONGEVAL op de kaart.

URBAIN VAN ONGEVAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is URBAIN VAN ONGEVAL, company assigned to the tax number BE02427947998. The company URBAIN VAN ONGEVAL is located at the address: STRICHTSTRAAT 3; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in URBAIN VAN ONGEVAL were not found.
The main activity of URBAIN VAN ONGEVAL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of URBAIN VAN ONGEVAL is not available. You also can look at reviews of URBAIN VAN ONGEVAL, open positions, location of URBAIN VAN ONGEVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over URBAIN VAN ONGEVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf URBAIN VAN ONGEVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about URBAIN VAN ONGEVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company URBAIN VAN ONGEVAL, employees, financial statistics.