FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV
Private companiesReal Estate • FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

Contactgegevens FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Cadixstr. 35 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-21-10-40 32-32-21-10-40

Fax (fax): 32-32-21-10-41 32-32-21-10-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV
Products information FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Catering - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV
(Get full report from official database of BE for FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV
Addition kinds of activities for FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Laat een reactie achter voor FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. Leave a respond for FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV. FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV op de google maps. Adres en contacten FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV
Location of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV on the google maps. Address and contacts of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: CROISANTERIE CARRة | HOF VAN CLEVE | Electro Meers | J VERCRUYSSE | WALTER DE MEYER

Other related companies as FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV: CROISANTERIE CARRة | HOF VAN CLEVE | Electro Meers | J VERCRUYSSE | WALTER DE MEYER

FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV bevindt zich op het adres: Cadixstr. 35 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Catering - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, openstaande posities, locatie van FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV op de kaart.

FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, company assigned to the tax number BE07863433837. The company FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is located at the address: Cadixstr. 35 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Catering - machinery and equipment. Products created in FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV were not found.
The main activity of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV is not available. You also can look at reviews of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, open positions, location of FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.V.G.CATERING EQUIPMENT NV, employees, financial statistics.